EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 11901 tot 11905 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 24 november 2015

Nieuw biljet 20 euro wordt woensdag in omloop gebracht

Het nieuwe biljet van 20 euro wordt woensdag in Nederland in omloop gebracht. Het biljet is beter beveiligd tegen vervalsing dan de huidige briefjes.

Dat meldt De Nederlandsche Bank (DNB) dinsdag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 24 november 2015

De 6 tips van Mike Bloomberg om succes te bereiken

Mike Bloomberg, CEO van Bloomberg en voormalig burgemeester van New York, is een succesvol zakenman. Hij is nummer 14 op de lijst van rijkste mensen ter wereld, met een vermogen van 40,7 miljard.Toen hij pas geleden tijdens een evenement van Goldman Sachs sprak, presenteerde hij zes tips voor ondernemers die succesvol willen worden.

Bloomberg nam geen blad voor de mond en sprak recht-voor-zijn-raap. Zijn 6 tips waren dan ook geen zachtaardige adviezen. Hieronder volgen Bloomberg’s top tips:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 24 november 2015

Heel de Krim in het donker nadat hoogspanningslijnen werden opgeblazen

Afgelopen weekend bliezen saboteurs de belangrijkste hoogspanningslijnen richting de Krim op, waardoor het betwiste schiereiland in duisternis werd gehuld en de Russische regering de noodtoestand oplegde. De meeste van de meer dan 1,8 miljoen inwoners van het schiereiland ontbreekt het aan elektriciteit. Wel zijn er back-up generatoren in werking om stroom te leveren aan ziekenhuizen en andere essentiële instituties.

Onbekenden – verondersteld wordt dat het Oekraïense nationalisten zijn geweest – zorgden ervoor dat de vier belangrijkste elektriciteitlijnen die door de regio Kherson gaan, werden gesaboteerd. Vanuit de Oekraïne kwam het geluid dat de politie zaterdag in het gebied – nadat de eerste schade bekend werd – in botsing kwam met activisten uit de rechtse nationalistische sector. Ambtenaren in Oekraïne gaven aan dat de meeste lijnen binnen 24 uur hersteld konden worden maar ook dat onbekende demonstranten reparatiewerken belemmerde.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 24 november 2015

Iran wil meer samenwerking met Rusland

Nu de internationale sancties tegen Iran zijn opgeheven kan ze weer aardgas exporteren naar afzetmarkten in Europa en Azië. Dat concludeerde de Iraanse president Rouhani na afloop van de derde conferentie van gas exporterende landen in Teheran. Ook wil Iran meer samenwerken met Rusland.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 24 november 2015

Gazprom wil aandeel in Britse gasleiding verkopen

Vorige week schreven we op Marketupdate dat Duitsland en Rusland vergevorderde plannen hebben voor de bouw van een tweede gasleiding door de Oostzee. Daarmee kan niet alleen Duitsland, maar ook de rest van Europa van aardgas voorzien worden. Om de sancties te omzeilen verkoopt Gazprom nu haar aandeel in een gasleiding tussen Groot-Brittannië en België. 

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs