EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
71
kliks
37
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
34
kliks
33
kliks
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 11906 tot 11910 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 16 oktober 2015

“China staat allesbehalve op instorten”

“China is pas net begonnen aan een grote devaluatie.” “China’s economie groeit nog maar amper.” “De Chinese autoriteiten zijn de grip op de situatie kwijt.” Dat is zomaar een greep uit de uitspraken die beleggers de afgelopen maanden opvingen. Ineens kijkt iedereen naar China, waar de reus aan het wankelen lijkt.

Nonsens, zo schrijft Anatole Kaletsky, hoofdeconoom bij Gavekal Dragonomics. In de ogen van de financiële markten zullen de zwakke Chinese economische data leiden tot financiële onrust, waar beleidsblunders op volgen, die weer meer financiële paniek, economische zwakte en beleidsfouten zullen veroorzaken. Maar wie naar de realiteit kijkt, ziet iets heel anders, aldus Kaletsky.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 15 oktober 2015

Ongelijkheid neemt toe: Rijkste 1% bezit 50% van de globale welvaart

De globale inkomensongelijkheid blijft toenemen. Volgens een nieuw rapport bezitten de rijkste 1% de helft van alle globale activa terwijl de armste 50% slechts 1% van alle globale activa bezitten. Dit sluit aan met de trend van de laatste jaren.

Volgens het rapport van Credit Suisse is de opmars van de middenklasse gestuit. Voor de financiële crisis waren het vooral de mensen uit de middenklasse waar de welvaart toenam. Sinds de financiële crisis stagneert dit terwijl de rijken nog wel steeds rijker worden. Deze trend is duidelijk zichtbaar sinds 2008.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 15 oktober 2015

Is er een nieuwe Gouden Dageraad aangebroken?

Goud is bezig aan een opmars. Een klein detail voor doorwinterde gold bugs, maar vooral een streep door de rekening van Team Fiat, die hun natte droom van een goudimplosie stilaan mogen opbergen.

Goed nieuws ook voor de mijnbedrijven: de goudeuforie sijpelde duidelijk door in de mijnaandelen. De vraag naar mijnaandelen is deze week met 20 tot 30% gestegen. Een welgekomen signaal voor een sector die de voorbije maanden vooral zwarte sneeuw zag.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 15 oktober 2015

Goud en goudmijnaandelen: zo ziet een nieuwe stierenmarkt er uit

De goudprijs en de goudmijnaandelen hebben momenteel de wind in de rug. Hoewel we nooit zeker zijn wat de toekomst brengt, nemen de signalen toe dat goud en goudmijnaandelen aan het begin staan van een nieuwe stierenmarkt.

In de rally van de goudprijs eind 2014 – begin 2015 stegen verschillende goudmijnaandelen met 100% – 200%. Dit huzarenstukje kunnen ze de komende maanden nog eens overdoen. De HUI-index, een mandje van goudmijnaandelen, noteert ondertussen al 30% boven zijn dieptepunt. Dit wil dus ook zeggen dat  er goudmijnaandelen zijn die veel beter presteren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 15 oktober 2015

Column Kees de Kort | Staatspropaganda

Op de arbeidsmarkt zie je allemaal start-ups en kansen, maar nieuwe banen komen er niet bij. De staatspropaganda werkt niet, zegt BNR's macro-econoom Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs