EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
61
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 11921 tot 11925 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 25 november 2015

Hyperinflatie eist zijn tol in Venezuela: nieuwe bankbiljetten

In Europa klaagt Mario Draghi over het gebrek aan inflatie. Hij zweert erbij dat hij alles zal doen om inflatie te creëren. Het QE-programma van de centrale bank zal desnoods uitgebreid worden als blijkt dat het drukken van 60 miljard euro per maand niet genoeg is.

Aan de andere kant van de wereld kampt een land met het tegenovergestelde probleem. Venezuela is er wél in geslaagd om inflatie te creëren… véél inflatie!

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 25 november 2015

De vlucht uit obligaties is begonnen

Grote beleggingsfondsen stappen één voor één uit de grootste en misschien ook wel meest overgewaardeerde markt van dit moment, die van obligaties. Het grote geld zoekt alternatieven, nu er steeds meer signalen komen dat de rente gaat stijgen. Een stijgende rente betekent dat de waarde van obligaties daalt, terwijl die nu vaak al geen rendement meer opleveren.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 25 november 2015

Minder Gronings gas? Dan meer vieze kolen en Poetin-gas of kerncentrales en zonnepanelen

Gemakkelijke keuzes zijn er niet voor de Nederlandse energievoorziening. Wil je minder vervuilende kolen terwijl ook de gaskraan in Groningen op een lager pitje gaat, dan worden we afhankelijker van staten zoals Rusland. Wil Nederland een beetje zelfvoorzienend blijven, dan komen naast zonnepanelen en windmolens ook extra kerncentrales in beeld, stelt Z24’s Jeroen de Boer.

In de aanloop naar de klimaattop in Parijs volgende week riep een club van 64 hoogleraren op het gebied van milieu en duurzame ontwikkeling maandag op om alle kolencentrales in Nederland te sluiten. De beschikbare capaciteit aan gasgestookte centrales zou genoeg zijn voor de Nederlandse stroomvoorziening.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 25 november 2015

9 dingen die succesvolle mensen doen in de ochtend

Succes komt niet vanzelf. Het vereist een bepaalde gedachtegoed. Dit begint al ‘s morgens vroeg. Succesvolle mensen hebben ‘s morgens bepaalde gewoontes die de werkdag veel productiever maken waardoor ze veel meer gedaan krijgen.

Succes komt niet vanzelf. Het vereist een bepaalde gedachtegoed. Dit begint al ‘s morgens vroeg. Succesvolle mensen hebben ‘s morgens bepaalde gewoontes die de werkdag veel productiever maken waardoor ze veel meer gedaan krijgen.

Het eerste werkuur is cruciaal en heeft invloed op de productiviteit van de rest van de dag. Succesvolle mensen begrijpen het belang van een goede start van de werkdag. Ze kunnen de ruis onderscheiden van wat echt belangrijk is.

Dit zijn enkele belangrijke dingen die succesvolle mensen doen tijdens de eerste uren van de werkdag.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 25 november 2015

Verkoop Gouden Munten richting Record

De daling in de goudprijs sinds juli van dit jaar heeft de verkoop gouden munten een enorme boost....

Lees verder op The Bullion House
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs