EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 11921 tot 11925
Geplaatst op: vrijdag 9 oktober 2015

'Nederlandse infrastructuur behoort tot beste ter wereld'

De Nederlandse heeft één van de beste infrastructuren van de wereld. Alleen Hongkong en Singapore scoren beter.

De Nederlandse heeft één van de beste infrastructuren van de wereld. Alleen Hongkong en Singapore scoren beter.

Dat blijkt uit het recent verschenen rapport van het World Economic Forum (WEF) over de concurrentiepositie van 140 verschillende economieën.

Nederland is ten opzichte van een jaar geleden een plaats gestegen ten koste van de Verenigde Arabische Emiraten. Vorig jaar was dat nog precies andersom.

Voor de lijst is de infrastructuur van 140 landen met elkaar vergeleken. Daarbij is gekeken naar de kwaliteit van het spoornetwerk en van de wegen en naar de elektriciteitsvoorziening.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 9 oktober 2015

China lanceert alternatief betaalsysteem

Afgelopen donderdag werd in Shanghai de eerste fase van het Cross-border Interbank Payment System (CIPS) gelanceerd, een nieuw systeem voor internationaal betalingsverkeer. Daarmee heeft China een alternatief gereed voor het ‘Westerse’ SWIFT betaalsysteem, dat door meer dan tienduizend banken en door organisaties in meer dan 200 verschillende landen gebruikt wordt.

Lees verder op Doijer & Kalff
Geplaatst op: vrijdag 9 oktober 2015

China heeft mogelijk weer 15 ton goud gekocht

De centrale bank van China heeft in de maand september waarschijnlijk 15 ton goud aan haar reserves toegevoegd, zo meldt Bloomberg. Dat suggereren de laatste cijfers die het State Administration of Foreign Exchange eerder deze week naar buiten heeft gebracht.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: vrijdag 9 oktober 2015

Goudreserves China groeien verder in september

De goudreserves van China zijn in september weer toegenomen. De Centrale Bank van China kocht in totaal....

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: vrijdag 9 oktober 2015

Robert Rehfeld: bodem grondstoffenaandelen gezet

De grondstoffenprijzen dalen al sinds 2011. Vanaf medio 2014 versnelt de neerwaartse trend, met name door de olieprijs. Volgens Robert Rehfeld, strateeg bij Wellenreiter Invest, eindigt een neerwaartse beweging vaak met een climax. Paniek kenmerkt zo’n slotakkoord.

Maandag 28 september maakt grote kans om zich uit te wijzen als de key reversal dag voor grondstoffenaandelen. Op die dag crashte grondstoffenhandelaar Glencore tot 68 pence. Sindsdien verdubbelde het aandeel bijna weer. Rehfeld:

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs