Nieuws / Artikelen met het woord

57628 artikelen gevonden. Artikel 11931 tot 11935
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 29 juli 2015

Je moet niet veel geld hebben om rijk te worden, je moet wel de juiste beslissingen nemen

Rijk worden is een kwestie van toewijding, een goed plan en systematisch sparen, dat zegt David Bach in zijn boek “Smart Couples Finish Rich”. Rijk worden kan iedereen, zelfs met weinig geld maar je moet er dan wel op tijd aan beginnen.

Het is ongelofelijk hoe weinig geld je moet sparen om miljonair te worden. De meeste mensen denken dat het niet mogelijk is om rijk te worden met weinig geld en daarom beginnen ze er ook niet aan. Maar met de juiste strategie, toewijding en de wil om systematisch te sparen zijn er veel meer mogelijkheden dan je zou denken.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 29 juli 2015

Ronald Stoeferle: "Er is een bubbel in het vertrouwen in centrale banken en politici"

Volgens goudmarktanalist Ronald Stoeferle van vermogensbeheerder Incrementum is er op dit moment een bubbel in het vertrouwen dat mensen hebben in centrale banken en politici. Dat is waarom aandelen het zo goed doen en waarom goud al een aantal jaar in een neerwaartse trend zit. Door de daling van de goudprijs heeft het edelmetaal volgens Stoeferle op dit moment een zeer gunstige verhouding tussen risico en rendement.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 29 juli 2015

China importeert opnieuw minder goud uit Hong Kong

China heeft in juni opnieuw minder goud geïmporteerd via Hong Kong, zo blijkt uit de laatste cijfers van het Hong Kong Census and Statistics Department die Bloomberg in handen kreeg. De netto import bedroeg in juni 22,1 ton, veel minder dan de 67,9 ton in de maand daarvoor en ook minder dan de 36,4 ton in maand juni van vorig jaar. De daling van de import via Hong Kong bevestigt recente berichtgeving in andere media over een teruglopende vraag naar fysiek goud op de Chinese markt. 

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 29 juli 2015

Meest paradijslijke strandvilla van Australië staat te koop

Dromen is toegestaan. Dus wat dacht u zoal van de meest paradijslijke strandvilla Down Under dat toepasselijk Heaven's Gate heet? Luxueus wonen in de Whitsundays aan de oostkust van Queensland, op een boogscheut van het Great Barrier Reef. Wij zouden het wel weten! Helaas kan onze beurs niet volgen: het stukje hemel op aarde heeft natuurlijk zo zijn prijs.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 29 juli 2015

Finland kreunt onder strakke regels euro, ondanks strenge discipline

Ondanks een tweetalig schoolsysteem, een lage schuldgraad, nauwelijks corruptie, milieuvriendelijk en tot enige tijd geleden één van de modellanden waar overal ter wereld naar verwezen werd is niet alles rozengeur en zonneschijn in dit land. We praten hier over Finland, een land die het pijnlijke bewijs vormt dat het keurslijf van de euro ook nadelen heeft.

Waar de landen in de periferie de nadelen van de euro op heel andere manier beleven dan bijvoorbeeld Finland laat dit nochtans ook in dit Scandinavische land zijn sporen achter. Waar Griekenland vooral last heeft van een te dure euro is in Finland vooral het strakke keurslijf het grootste probleem om de huidige economische recessie te boven te komen. Het land wordt door een toenemend aantal deskundigen dan ook gezien als een voorbeeld-mislukking binnen de euro ondanks de strakke begrotingsdiscipline. Deze deskundigen zijn niet van de minste met onder andere Paul Krugman, winnaar van de nobelprijs economie, in de frontlinie.