EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 11931 tot 11935 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 22 december 2015

Wil je miljonair worden? Dan moet je beginnen beleggen zoals een baas.

Jij bent de baas van je geld. Jij bepaalt wat je doet met je geld. Als miljonair worden een van je doelstellingen is, dan moet jij als een baas gaan beleggen. Dit wil zeggen dat je eerst moet zorgen dat je winst maakt en daarna dat je investeringen geld opbrengen.

Jij bent de baas van je geld. Jij bepaalt wat je doet met je geld. Als miljonair worden een van je doelstellingen is, dan moet jij als een baas gaan beleggen. Dit wil zeggen dat je eerst moet zorgen dat je winst maakt en daarna dat je investeringen geld opbrengen.

Bazen zijn heel dikwijls zuinig met hun geld. Een gemiddelde werknemer spendeert zijn geld aan alles wat in hem of haar opkomt. Zo ga je natuurlijk geen winst maken en wie geen winst maakt, kan ook geen miljonair worden. Je moet je eigen financiële toestand zien als je bedrijf.

Daarom moet je beginnen met enkele doelstelling op de korte termijn:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 22 december 2015

Huizenverkoop VS fors lager

De verkoop van bestaande woningen in de Verenigde Staten is in november met 10,5 procent gedaald ten opzichte van de voorgaande maand. Dat maakte de Amerikaanse branchevereniging van makelaars dinsdag bekend. Economen rekenden gemiddeld op een afname met 0,2 procent.

Het verkooptempo zwakte vorige maand af tot bijna 4,8 miljoen huizen op jaarbasis. In oktober zakten de verkopen met 4,1 procent terug ten opzichte van een maand eerder.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 22 december 2015

CPI of PCE-inflatie: waar kijkt de Fed naar?

De Fed verhoogde een week geleden de rente naar 0,5%. En voor volgend jaar staan er meer hikes op het programma. Tenminste, als we de projecties van de centrale bankiers zelf mogen geloven. Voorwaarde is wel dat de VS niet richting een recessie glijdt. En, heel belangrijk, dat de inflatie over niet al te lange tijd weer opveert richting 2%. Want dat is naast optimale werkgelegenheid een officiële doelstelling van de Fed.

Maar welke maatstaf hanteert Fed-voorzitter Janet Yellen? Inflatie betekent voor iedereen wat anders. Sommigen wijzen bijvoorbeeld op de enorme activa-inflatie van de afgelopen jaren. En als de prijzen van alles wat je moet kopen stijgen (woonlasten, etc.), en alles wat je eventueel kan kopen dalen, wat is dan de inflatie?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 22 december 2015

Er is iets vreemd aan de hand op de grootste zilvermarkt ter wereld

De Verenigde Staten is nog steeds de grootste zilvermarkt ter wereld. Maar de cijfers kloppen dit jaar niet meer. Terwijl de import fors stijgt, daalt het verbruik en toch heeft dit geen impact op de prijs. SRSrocco legt uit hoe groot het verschil is en dat er maar een kleine vonk nodig is om de zilvermarkt in vuur en vlam te zetten.

Het verband tussen vraag en aanbod is gebroken op de zilvermarkt. De Verenigde Staten blijft de grootste importeur van zilver ter wereld maar de officiële vraag daalt. India stak de laatste 7 jaar de Verenigde Staten af en toe voorbij als grootste importeur, maar het gemiddelde over een lange periode ligt in Amerika nog steeds hoger.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 22 december 2015

Wie is de sterke man die ons zal redden van de chaos?

Dat veel Amerikaanse kiezers hun steun willen geven aan een man zoals Donald Trump, mag geen verbazing wekken. Dat schrijft Robert Reich, professor economie en voormalig Amerikaans minister van arbeid, in een bijdrage voor de nieuwssite The Huffington Post. In Trump ziet een groot gedeelte van de Amerikaanse bevolking volgens Reich immers de sterke man die hen van de chaos zal redden.

“De geweldige Amerikaanse middenklasse is een vreesachtige populatie geworden en is bovendien in opstand,” aldus Robert Reich. “De redenen voor dat angstgevoel liggen voor de hand."

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs