EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 11946 tot 11950 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 5 december 2015

Hoe kom ik aan geld in 3 stappen? (wat ze u op school niet leren)

Een financieel zorgeloos leven, daar dromen de meeste mensen van. Om dit te realiseren zijn er enkele basistaken die u moet vervullen. Helaas krijgen we dit niet mee in onze jeugd. Veel mensen slagen er dan ook niet in. Hoe kom ik aan geld is een vraag die veel mensen stellen, dit is de oplossing.

Wanneer u uzelf onderstaande 3 kernelementen kunt aanleren, zal uw leven er totaal anders uitzien. Een leven waarin u doet wat u wilt, zonder schulden en met voldoende geld. Klinkt dit als muziek in de oren? Begin er dan onmiddellijk aan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 4 december 2015

Goudprijs naar $900 volgens Nederlandse Analist

De prijs van goud zal komend jaar dalen naar $900 per oz. Opvallend aan de cijfers van de Nederlandse analist is....

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: vrijdag 4 december 2015

Hackers viseren Griekse banken en vragen bitcoins als losgeld

3 Griekse banken zijn getroffen door een groep hackers. Verschillende dagen lang terroriseerde de groep verschillende internettoepassingen van de banken. Als losgeld om te stoppen met hun activiteiten vroegen ze 20.000 bitcoins per bank. Dit komt overeen met een eis van ongeveer €7 miljoen per bank.

De groep noemt zichzelf het ‘Armada Collectief’ en begon vorige week 3 banken te viseren in Griekenland. De eerste dag legde ze de websites van de banken plat, de tweede dag werd het betalingssysteem eventjes verstoord.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 4 december 2015

Iran weigert om olieproductie te beperken

Nu er eerder dit jaar een nucleaire deal is bereikt, kan Iran niet wachten om de olieproductie op volle toeren te laten draaien. De boodschap van de Iraanse olieminister aan de andere OPEC-leden is dan ook duidelijk: Teheran is geenszins van plan de productie in te perken.

“Andere landen hebben niks te zeggen over de hoeveelheid olie die Iran zal produceren in 2016,” zo zei de Iraanse minister van Olie, Bijan Namdar Zanganeh, in Wenen tegen journalisten. “Pas nadat we weer op de productieniveaus van voor de sancties zitten, zijn we bereid om met de OPEC-leden te onderhandelen over een nieuw plafond.”

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 4 december 2015

Dit is waarom goud eerder $1.500 aantikt dan $1.000

Goud en goudmijnaandelen staan al jaren onder forse druk, maar de druk neemt de laatste maanden nog toe. Met een goudprijs rond $1.060 zou men verwachten dat de voorspellingen uiteenlopen tussen $1.000 en $1.100. In realiteit zien we echter zo goed als geen enkele analist meer die opwaarts potentieel ziet voor de goudprijs, behalve True Contrarian.

Zo goed als iedereen verwacht een daling tot $1.000 of lager. Zelfs analisten die in het verleden nog positief waren doen vandaag niet anders meer dan negatieve voorspellingen uitten. Maar zoals dat met grondstoffen wel meer gaat, gaat de prijs in de andere richting dan de algemene consensus. Het zou dus goed kunnen dat de goudprijs eerder $1.500 aantikt dan $1.000.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs