EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
52
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 11951 tot 11955 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 11 november 2015

Duitsland verliest bondgenoot in Portugal: bezuinigingen op de schop

Een paar weken geleden won links de meerderheid in de Portugese parlementaire verkiezingen met beloftes om de bezuinigingen terug te draaien. De Socialistische Partij, de Communisten en het radicale Linkse Blok legden hun onderlinge vetes bij. Ze waren klaar om het roer van de centrumrechtse coalitie over te nemen. Alleen de rechtse president Aníbal Cavaro Silva kon nog een stokje voor steken voor een linkse regeringscoalitie. Wat hij, tot ontzetting van velen, ook deed. Maar dat plannetje is nu opgeblazen.

De linkse partijen hebben een definitieve deal gesmeed, zo meldt commentator Ambrose Evans-Pritchard. En dat kon ook eigenlijk niet anders. Catarina Martins, leider van het Linkse Blok, stelt:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 11 november 2015

Rijkste mensen op aarde moeten nu ook gaan... werken

Decennia hebben de Qatari geen enkele grondbelasting hoeven te betalen en ook nutsvoorzieningen zoals drinkwater en elektriciteit werden gratis aangeboden, maar emir Sheikh Tamim bin Hamad Al Thani heeft nu aangekondigd dat de bevolking zal moeten leren zich op besparingen in te stellen. Dat schrijft journaliste Louise Callaghan in de Britse krant The Times.

Door de lage olieprijzen staan de inkomsten van het emiraat immers onder zware druk, waardoor ook de overheid zijn uitgaven gevoelig moet beperken. Bovendien heeft het staatsinvesteringsfonds een aantal belangrijke verliezen geleden. Qatar telt 280.000 inwoners. Het emiraat is per hoofd van de bevolking de rijkste natie ter wereld.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 11 november 2015

Het is officieel: BRICS bestaat niet meer

Het hoopvolle BRIC-verhaal is voorbij. Dat zegt de Amerikaanse zakenbank Goldman Sachs, die zijn BRIC-fonds heeft opgedoekt. De bank had het initiatief negen jaar geleden gelanceerd om beleggers te kans te bieden te investeren in Brazilië, Rusland, India of China, vier grote opkomende economieën die als de nieuwe groeimotor van de wereldeconomie werden beschouwd.

Het feit dat Goldman Sachs nu echter heeft beslist het fonds stop te zetten, is volgens de financiële nieuwssite Monfinancier.com een aanwijzing dat het hele BRIC-verhaal in werkelijkheid niet meer is geweest dan marketing-concept zonder enige economische realiteit.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 11 november 2015

Schulden Amerikaanse bedrijven verdubbeld sinds crisis

Sinds het uitbreken van de kredietcrisis in 2008 zijn de schulden van Amerikaanse bedrijven verdubbeld, zo merkten analisten van Goldman Sachs op. Grote bedrijven profiteerden van de extreem lage rente en leenden geld voor fusies en overnames en voor het terugkopen van eigen aandelen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 11 november 2015

13 eenvoudige stappen om miljonair te worden

Andrew Carnegie was een self-made miljonair in het begin van vorige eeuw. Carnegie bedacht een formule in 13 stappen dat hem van arme stakker tot miljonair maakte. Zijn unieke stappenplan is vandaag nog even relevant als 78 jaar geleden.

Andrew Carnegie schreef zijn stappenplan neer zonder de woorden “geld” of “rijkdom” te gebruiken en op een manier dat iedereen het moet kunnen begrijpen zodat iedereen deze 13 stappen kan toepassen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs