EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
71
kliks
33
kliks
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 11971 tot 11975 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 10 november 2015

Internationale Energie Agentschap ziet pas in 2020 hogere olieprijzen

In de nieuwe ‘World Energy Outlook’ van het Internationale Energie Agentschap (IEA) wordt de wereldwijde energieconsumptie onder de loep genomen. Het agentschap stelt vast dat de olieprijs de komende jaren nog laag zal blijven en pas tegen 2020 naar 80 dollar per vat zal klimmen.

De internationale organisatie, die zich bezighoudt met het hele energiegebeuren op deze planeet, ziet hiervoor verschillende redenen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 10 november 2015

Euro zakt naar laagste niveau in maanden

De waarde van de euro is dinsdagmiddag in stevig tempo gedaald. Daarbij werd het laagste niveau ten opzichte van de dollar bereikt sinds eind april.

De waarde van de euro is dinsdagmiddag in stevig tempo gedaald. Daarbij werd het laagste niveau ten opzichte van de dollar bereikt sinds eind april.

In de middaghandel stond de euro op 1,0695 dollar, tegen 1,0765 dollar eerder op de dag. Daarmee was de Europese munt voor het eerst sinds 23 april minder dan 1,07 dollar waard. Medio oktober werd de euro nog voor circa 1,15 dollar verhandeld.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 10 november 2015

Dit wil David Cameron van EU, anders is het…Brexit!

De Britse premier David Cameron heeft dinsdag in een toespraak duidelijk gemaakt op welke punten hij concessies wil van de Europese Unie. Beperking van de toegang van migranten tot sociale voorzieningen staat hoog op het Britse verlanglijstje.

David Cameron heeft het niet makkelijk in de discussie over het Britse lidmaatschap van de Europese Unie. Hij moet laveren tussen de eurosceptici binnen zijn Conservatieve Partij en de nog radicalere UKIP partij aan de ene kant en anderzijds de stemmen uit het Britse bedrijfsleven die grote nadelen zien van een vertrek van Groot-Brittannië uit de Europese Unie.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 10 november 2015

Column Kees de Kort | Beroepsoptimisten die zichzelf voor de gek houden

De bullshitmeter van BNR’s macro-econoom Kees de Kort begaf het gisteren op een haar na toen hij de vooruitzichten van de OESO voor de wereldeconomie zag. Die worden binnenkort weer dik naar beneden bijgesteld, voorspelt hij.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 10 november 2015

Eurosceptici proberen ECB weer te pakken om aanzetten geldpers

Bij het Duitse constitutioneel hof in Karlsruhe zijn drie aanklachten ingediend tegen het steunprogramma van de Europese Centrale Bank (ECB). De centrale vraag is of de steun, die bestaat uit het maandelijks voor 60 miljard euro opkopen van onder meer staatsobligaties van eurolanden bij banken, strookt met de wet.

Het hof maakte dinsdag bekend dat de zaken werden aangespannen in mei, september en oktober. Een woordvoerder zei dat de aanklacht van september werd ingediend door de eurosceptische partij ALFA (Allianz für Fortschritt und Aufbruch).

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs