EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 11976 tot 11980
Geplaatst op: woensdag 7 oktober 2015

Zilverprijs stijgt 10% in 3 dagen

De zilverprijs is sinds afgelopen vrijdag met ruim 10% gestegen. Met name de....

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: woensdag 7 oktober 2015

Bundesbank maakt lijst van goudbaren openbaar

De Bundesbank heeft vandaag een gedetailleerde lijst gepubliceerd van alle goudbaren die onderdeel uitmaken van de Duitse goudvoorraad. Het goud van Duitsland ligt verspreid over vier verschillende locaties, namelijk Frankfurt, Londen, Parijs en New York. Van al deze locaties heeft de Duitse centrale bank een lijst gemaakt van de aanwezige goudstaven, inclusief de zuiverheid van iedere staaf.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: woensdag 7 oktober 2015

ECB verlaagt noodsteun aan Griekse banken

De Europese Centrale Bank (ECB) verlaagt het plafond voor de noodsteun aan Griekse banken.

De Europese Centrale Bank (ECB) verlaagt het plafond voor de noodsteun aan Griekse banken.

Dat maakt de centrale bank woensdag bekend. Het plafond wordt verlaagd met 1 miljard euro tot 87,9 miljard euro en volgt op een verzoek van de Griekse centrale bank.

De verlaging volgt op een verbetering van de financiële positie van Griekse banken en verminderde onzekerheid over de economische toekomst en het stabiliseren van de geldstromen in het land.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 7 oktober 2015

Verenigde Staten en elf andere landen sluiten grootschalig vrijhandelsakkoord

Twaalf landen rond de Stille Oceaan hebben een akkoord bereikt over het Trans-Pacific Partnership (TPP), een vrijhandelsakkoord dat volgens de ontwerpers voor de wereldhandel enorme strategische gevolgen zal hebben. Volgens voorstanders is de overeenkomst de eerste keer dat er verregaande beschermingsregels voor het milieu en arbeidsomstandigheden in een handelsakkoord zijn opgenomen

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 7 oktober 2015

IMF constateert vertraging groei wereldeconomie, Europa ontspringt de dans

Afgelopen dinsdag heeft het Internationaal Monetair Fonds een rapport gepresenteerd waarin het de stand van de wereldeconomie onder de loep houdt. Globaal gezien gaat de groei achteruit, maar in Europa zijn er enkele sterkhouders die mogelijk de groeivertraging kunnen tegengaan.

Voor Europa op zich, ziet het er eigenlijk goed uit. De Europese economie groeit zelfs sterker dan eerst werd verwacht mede dankzij sterkhouders zoals bv. Nederland en Duitsland.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs