EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
55
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 11996 tot 12000 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 9 november 2015

Door Willem Middelkoop: U.S. may just have lost its role as underwriter of the global economic system

After China made public 57 countries would become founding members of the Asian Infrastructure Investment Bank the Wall Street Journal reported that the US ‘had lobbied hard against Chinese plans for a new infrastructure development bank […] including during teleconferences of the Group of Seven major industrial powers.’

Lees verder op The BIG RESET
Geplaatst op: maandag 9 november 2015

Handel China blijft dalen; Peking verwacht ommekeer in 2016

De export van China is in oktober voor de vierde maand op rij gedaald. Ook de import ging opnieuw omlaag, zo bleek uit cijfers die zondag werden gepubliceerd door de Chinese overheid. De teleurstellende cijfers zorgen opnieuw voor discussie over het economisch beleid van Peking. Diverse analisten zijn sceptisch over de effectiviteit van de genomen maatregelen, maar volgens de Chinese regering zal in 2016 de ommekeer plaatsvinden.

De export daalde vorige maand met 6,9 procent ten opzichte van een jaar geleden. Het is de vierde achtereenvolgende maand dat het cijfer lager noteert. In september daalde de export ook, maar wel minder hard (3,7 procent) dan in oktober.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 9 november 2015

Maersk voorspelt (nog) lagere groeiverwachting dan IMF, afgaande op maritieme transportvoorspellingen

De wereldeconomie groeit momenteel trager dan het Internationale Monetair Fonds (IMF) en andere grote voorspellingsinstantie beweren, dit aldus container-gigant Maersk.

Deze uitspraak komt niet uit de mond van één of andere doemdenker maar is rechtstreeks afkomstig van Nils Smedegaard Anderse, CEO bij A.P. Moeller-Maersk. Maersk is de grootste in de sector van het maritieme transport en dan ook een uitstekende graadmeter voor de wereldwijde handel. Met een afhandeling van niet minder dan 15% van alle consumentengoederen zijn tendensen dan ook snel zichtbaar.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 9 november 2015

Tsipras heeft Europa in houdgreep: financiële steun of ongelimiteerde vluchtelingenstroom

De eurolanden wachten nog steeds op de beloofde hervormingen in Griekenland en ook de onderhandelingen over de 86 miljard euro aan noodhulp worden terug volop in twijfel getrokken. Dit allemaal omdat premier Alexis Tsipras erin slaagde om gebruik te maken van een nieuwe joker in de Griekse tragedie.

De geschiedenis van de Griekse faillissement is er één van gemiste deadlines, niet vervulde verwachtingen , corruptie en het ontbreken van een gemeenschappelijke Europese visie. Ondanks de vele beloftes afgelopen zomer is er (bijna) niets veranderd en zal de Griekse kwestie later opnieuw aan bod komen, enkel nog een gradatie erger.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 9 november 2015

Goudreserves China weer toegenomen in oktober

China heeft afgelopen maand weer tonnen goud gekocht. Uit de laatste cijfers....

Lees verder op The Bullion House
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs