EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1201 tot 1205 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 20 februari 2018

Cryptomunt Venezuela wordt vandaag voor het eerst verkocht en verwachtingen zijn hooggespannen

Economie Venezuela opent vandaag de handel in zijn nieuwe cryptomunt. De regering van president Nicolas Maduro lanceerde de ‘petro’ als antwoord op de financiële sancties die de Verenigde Staten het Zuid-Amerikaanse land oplegden. “Er zullen zeker investeerders zijn”, maakt cryptomuntcommissaris Carlos Vargas zich sterk. “Zowel vanuit Turkije en Qatar als de Verenigde Staten en Europa.”

Veel wilde Vargas verder niet kwijt over de lancering van de nieuwe cryptomunt tijdens een politieke meeting in Caracas. Alleen dat er een reeks mededelingen komt in de loop van de dag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 20 februari 2018

"Zeldzame whisky, betere investering dan goud"

Geld In de afgelopen jaren heeft whisky als belegging een grote groei gemaakt en zelfs het oude klassieke goud ingehaald. De trend lijkt niet te vertragen. Volgens de Rare Whisky Apex 1.000 - ‘s werelds grootste index voor Schotse whisky - is de luxedrank vorig jaar met 27,51% gestegen in waarde. Goud steeg daarentegen in 2017 niet eens met de helft met zijn 12,57%. Dat meldt veilinghuis Catawiki.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 20 februari 2018

Egypte koopt voor 15 miljard dollar Israëlisch gas

De Israëlische gasproducent Delek Drilling gaat, samen met het Amerikaanse concern Noble Energy, over een periode van tien jaar 64 miljard kubieke meter gas leveren aan Egypte. Daarover hebben Delek en Noble een contract getekend met de Egyptische groep Dolphinus Holdings, afnemer van het gas. Het contract heeft een waarde van 15 miljard dollar.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 20 februari 2018

Herstel op cryptomarkt trekt nieuwe kopers aan, goed voor nieuwe recordkoersen?

De cryptomarkt is stevig aan het herstellen. Op 6 februari was de bitcoin nog ‘maar’ 6.200 dollar waard. Op dit moment noteert de populaire virtuele munt bijna terug aan 12.000 dollar. Analisten beweren dat het doorbreken van de psychologische 10.000 dollargrens een belangrijk kantelpunt was in het herstel . Beleggers voelen zich opnieuw aangetrokken tot de markt.

Op de grafiek zie je dat, bij het aantikken van 9.000 dollar, het herstel een versnelling hoger is beginnen schakelen. En al helemaal bij het doorbreken van die psychologische 10.000 dollargrens. Het herstel doet blijkbaar deugd en geeft beleggers opnieuw vertrouwen in de cryptomarkt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 20 februari 2018

Dogecoin helpt Ethereum om een van zijn grootste problemen op te lossen

In 2013 werd dogecoin nog ontworpen als parodie op Bitcoin en de enkele andere cryptomunten die toen bestonden. Eind 2017 bereikte deze ‘parodie’ zelfs een marktwaarde van meer dan $ 1 miljard. Maar het huidige team achter dogecoin bewijst dat het niet langer een parodie is. Het helpt Ethereum zelfs met een groot probleem op te lossen.

Op 5 februari was dogecoin nauw betrokken bij een van de meest beloftevolle projecten voor het Ethereum platform. Op die dag werden er dogecoins naar het Ethereum Rinkeby testnet gestuurd waarbij gebruik werd gemaakt van de truebit technologie. Dit was het orgelpunt van een project dat al jaren loopt en een van de grootste problemen van het Ethereum platform moet oplossen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs