EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 12006 tot 12010 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 17 december 2015

IMF-baas Lagarde moet voor de Franse rechtbank verschijnen

Het hoofd van het Internationaal Monetair Fonds (IMF), Christine Lagarde, moet zich voor een speciale rechtbank in Parijs verantwoorden voor haar rol in een conflict over honderden miljoenen euro’s toen ze in 2007 de Franse minister van Financiën was.

Franse media meldden donderdag dat Lagarde wordt vervolgd door een hof dat wetsovertredingen van ex-bewindslieden berecht, het Hof van Justitie van de Republiek. Ze wordt verdacht van grove nalatigheid die verduistering van honderden miljoenen aan overheidsgeld tot gevolg had.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 17 december 2015

Noorwegen opnieuw 's werelds beste land om te leven

Noorwegen blijft ook dit jaar wereldwijd het beste land om in te leven. Dat blijkt uit het Human Development Report van de Verenigde Naties. In totaal liet Noorwegen een score van 94,4 procent optekenen. Daarmee voerde het Scandinavische land voor de twaalfde keer de ranglijst aan.

Op de tweede plaats eindigt Australië (93,5 procent), gevolgd door Zwitserland (93 procent), Denemarken (92,2 procent) en Nederland, Duitsland en Ierland (91,6 procent). De top tien bestaat verder uit de Verenigde Staten, Canada, Nieuw-Zeeland en Singapore. België valt net buiten de top twintig.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 17 december 2015

Onwaarschijnlijk hoe zilver zijn waarde heeft behouden doorheen de eeuwen

Het is onwaarschijnlijk om te zien dat er data bestaan die tientallen eeuwen teruggaan. Hieruit blijkt dat zilver de laatste 2.300 jaar gewoon zijn waarde heeft behouden. Dat is de kracht van het edelmetaal die maar weinig mensen naar waarde schatten.

U gelooft het niet? Dan staven we dit met een mooi voorbeeld. Watch and learn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 17 december 2015

Goud en zilver deden het prima

Het klopt wat ze schrijven maar het is wel erg kort door de bocht. Diegene die gisteren – voordat de langverwachte renteverhoging van de Fed aangekondigd werd – keken naar de goud en zilverprijzen zagen iets heel anders dan wat de koppen van vandaag doen geloven.

Het klopt wat ze schrijven maar het is wel erg kort door de bocht. Diegene die gisteren – voordat de langverwachte renteverhoging van de Fed aangekondigd werd – keken naar de goud en zilverprijzen zagen iets heel anders dan wat de koppen van vandaag doen geloven.

Goud ging in elke valuta flink omhoog, zilver deed dat ook maar in het kwadraat. 3% in de plus vlak voor de aankondiging van de Fed en eindigde +2,7%. Zelfs tijdens de rede maakten goud en zilver een sprongetje. Daarna zwakte dat inderdaad af naar minder terrein, maar goud deed het absoluut niet zo slecht.

Het juiste perspectief is nodig om een goede inschatting te maken, lastig met zo’n gekleurde kop. Over het positieve sentiment gisteren wordt niet gerept. Op 15 December sloot de dollarprijs op $1060,90 gisteren sloot zij op $1072,00. Een stijging van 1,05%. Vandaag is er in dollartermen inderdaad een daling te bemerken van zo’n 0,40%. In euro’s is het een ander verhaal, goud staat vandaag op 0,20% winst.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 17 december 2015

Poetin: dieptepunt van economische crisis Rusland is voorbij

Het ergste van de economische crisis die Rusland heeft getroffen, is achter de rug. Dat heeft de Russische president Vladimir Poetin op zijn jaarlijkse, grootschalige eindejaarspersconferentie gezegd. Statistische gegevens wijzen op een stabilisering van de economie, aldus de president voor een 1.400 man sterke journalistenhorde.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs