EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 12006 tot 12010 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 10 november 2015

Modi wilt goud weer een grotere rol geven in het Indiase monetaire systeem

De Indiase premier Narendra Modi lanceerde vorige week donderdag drie plannen aangaande goud. India wedijvert met China als ‘s werelds grootste goudconsument en Modi wil meer van de binnenlandse aanhoudingen aantrekken om de balans van het land te verstevigen.

Er wordt geschat dat er zo’n 20.000 ton goud in Indiase tempels en in huishoudens aangehouden wordt, meer dan vier keer de hoeveelheid die aangehouden wordt in Fort Knox in de VS. Modi wil proberen om aanspraak te maken op deze fysieke voorraden door middel van alternatieve investeringsmogelijkheden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 10 november 2015

ABN Amro op 20 november naar de beurs

ABN Amro wordt op vrijdag 20 november weer naar de beurs gebracht, nadat de bank in 2008 samen met Fortis genationaliseerd moest worden. Het aandeel wordt in meerdere stappen naar de beurs gebrachten zal naar verwachting tegen een koers van €16 tot €20 aangeboden worden.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 10 november 2015

“Wereldeconomie is er slechter aan toe dan we denken”

De afgelopen maanden hebben veel grote zakenbanken hun voorspellingen naar beneden moeten bijstellen. En deze adviesverlagingen hadden niet alleen betrekking op de aandelen, maar ook op de groei van de wereldeconomie. Veel economen zijn bang voor een wereldwijde groeivertraging en deze angst komt niet zomaar uit de lucht vallen.

De afgelopen maanden zijn we er immers achter gekomen dat de zogenoemde ‘BRIC-landen’ hun beste tijd wel gehad lijken te hebben. De Braziliaanse economie is in een neerwaartse spiraal terecht gekomen en ook de Russische economie kampt de laatste jaren met de nodige groeiproblemen. De grootste angst ontstond echter pas toen de Chinese economie scheurtjes liet zien. De Chinese export is de afgelopen maanden flink in waarde gedaald en volgens de economen kan de vertraging van de Chinese economie een bedreiging zijn voor de rest van de wereld.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 10 november 2015

Gundlach waarschuwt de Fed: renteverhoging = blunder

Het regent de laatste tijd waarschuwingen van grote beleggers. Carl Icahn blijft bezorgd over een mogelijke crash op de financiële markten. Ook Stanley Druckenmiller ziet gevaarlijke bubbel in kortetermijndenken door het beleid van de centrale banken. Volgens obligatiekoning Jeff Gundlach dreigt een bloedbad in junk bonds, oftewel hoogrentende bedrijfsobligaties. En Gundlach waarschuwt nu de Fed. Een renteverhoging in december kan desastreuze gevolgen hebben, zo stelt de man achter DoubleLine Capital.

Gundlach trekt een vergelijking met de blunder die de Seattle Seahawks eerder dit jaar de Super Bowl kostte. In plaats van een simpele touchdown te scoren liet Seahawks coach Pete Carroll de bal gooien, waarna deze vlak voor de lijn onderschept werd. Dit staat in de VS nu al bekend als één van de grootste sportblunders ooit. En op dezelfde manier dreigt Yellen nu een zwak economisch herstel om zeep te helpen, net voordat het eindelijk echt op gang komt, zo stelt Gundlach:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 10 november 2015

Waarom iedereen NU Bitcoin moet kopen

Een technologie is “verwoestend” wanneer het een nieuwe markt creëert die daarna alle oude technologieën doet verdwijnen. De eerste iPhone is een typisch voorbeeld van een “verwoestende” nieuwe technologie. Bitcoin is dat mogelijk ook. Er zijn dan ook tal van redenen waarom iedere belegger Bitcoin in zijn portefeuille moet hebben.

Een technologie is “verwoestend” wanneer het een nieuwe markt creëert die daarna alle oude technologieën doet verdwijnen. De eerste iPhone is een typisch voorbeeld van een “verwoestende” nieuwe technologie. Bitcoin is dat mogelijk ook. Er zijn dan ook tal van redenen waarom iedere belegger Bitcoin in zijn portefeuille moet hebben.

Bitcoin heeft het potentieel om een “verwoestende” technologie te worden. Dat deze technologie de wereld van geld, banken en financiën op zijn kop kan zetten, maakt het mogelijk de meest belangrijke opportuniteit van deze eeuw.

Bitcoin is technologie van de 21e eeuw: open source, mobiel, peer-to-peer, cryptografisch beschermd, privacy gericht  en eigen aan het internet. Dit zorgt voor een ongeziene efficiënte en veilige manier voor financiële transacties.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs