EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
29
kliks
24
kliks
20
kliks
14
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 12046 tot 12050 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 16 november 2015

ISIS verdient $500 miljoen met illegale oliehandel

De hele wereld stond even stil afgelopen vrijdag. De gruwel in Parijs is 9/11 voor Europa, de oorlog tegen terrorisme is ook in Europa begonnen. ISIS is een machtige organisatie geworden omdat het heel veel olievelden in handen heeft in Syri√ę en Irak. Het verdient hiermee naar schatting $500 miljoen per jaar.

De Verenigde Staten is al een jaar bezig met het bombarderen van stellingen die gecontroleerd worden door de Islamitische Staat. Islamitische Staat controleert een groot gebied dat zich uitstrekt over de olierijke gebieden in Syri√ę en Irak.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 16 november 2015

Handelaar: ‚ÄúZilver nu erg aantrekkelijk voor korte termijn trade‚ÄĚ

Grondstoffen zitten in de hoek waar de klappen vallen. Zo ook zilver. Het edelmetaal is de afgelopen drie weken meer dan 10 procent van zijn waarde verloren. De forse daling biedt kortetermijnhandelaren nu echter de mogelijkheid om te speculeren op een herstelbeweging, aldus beleggingsadviseur Neil Azous van Rareview Macro.

‚ÄúZilver biedt nu een kans voor speculanten om op korte termijn een trade op te zetten,‚ÄĚ zo stelt Azous tegenover CNBC. Hij noemt deze vorm van speculeren ‚Äėvallende messen opvangen‚Äô.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 16 november 2015

Chinese President Xi: ‚ÄúPure gold fears no fire‚ÄĚ

Terwijl de wereld in brand staat ontmoette China‚Äôs President Xi Jinping de presidenten van Brazili√ę, Rusland, India en Zuid-Afrika voorafgaand aan de G20-top in het Turkse Antalya. Daarbij kwam President Xi met bijzondere retoriek:

Terwijl de wereld in brand staat ontmoette China‚Äôs President Xi Jinping de presidenten van Brazili√ę, Rusland, India en Zuid-Afrika voorafgaand aan de G20-top in het Turkse Antalya. Daarbij kwam President Xi met bijzondere retoriek:

“Pure gold fears no fire“

Hij gaf in een vergadering met zijn collega’s van de 5 BRICS landen aan dat zij hun economische structuren moeten versterken voor ontwikkeling op de lange termijn. Xi waarschuwde dat de BRICS-landen worden geconfronteerd met toenemende complexiteit en moeilijkheden daarvan ervaren middels een tragere groei, maar maakte ook duidelijk dat de BRICS nog steeds de groeimotor van de wereld is.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 16 november 2015

Explosieve toename slechte leningen in China

Het aantal slechte leningen in China, waarop de betalingsachterstand is opgelopen tot meer dan 90 dagen, sinds de zomer van 2013 met meer dan 50% toegenomen. Door de vertraging van de wereldeconomie is er sprake van overcapaciteit.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 16 november 2015

‚ÄėWerkloosheid blijft pijnpunt in 2016‚Äô

Het herstel van de Nederlandse economie zet volgend jaar versneld door maar de hoge werkloosheid blijft een pijnpunt. Dat schrijven economen van Rabobank in een maandag gepubliceerd rapport.

De werkloosheid neemt volgens Rabobank ook in 2016 maar langzaam af. Dat komt doordat tegenover de aantrekkende werkgelegenheid, ook een groeiend arbeidsaanbod staat. De bank spreekt van ,,een duidelijke smet‚ÄĚ op de economische vooruitzichten.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs