Nieuws / Artikelen met het woord

57264 artikelen gevonden. Artikel 1206 tot 1210
Bron: BNR.nl
Geplaatst: vrijdag 19 mei 2017

Min voor de wereldeconomie

De Braziliaanse president Michel Temer wordt verdacht van corruptie. En dat betekent weer een min voor de wereldeconomie, zegt macro-econoom Kees de Kort.

Als het schandaal in Brazilië doorzet komt het economisch herstel daar enorm onder druk te staan, denkt De Kort. 'Dan worden mensen toch voorzichtig. Het is de achtste economie van de wereld. Dus dat is dan weer een min voor de wereldeconomie.'

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 19 mei 2017

Chaos in Brazilië – aandelenmarkt crasht

Braziliaanse aandelenmarkt op crashkoers door politieke chaos. De handel op de Braziliaanse aandelenbeurs Ibovespa werd zelfs stilgelegd, na een daling van meer dan 15%. De nieuwe Braziliaanse president Michel Temer wordt beschuldigd van corruptie. Een paar maanden geleden werd Dilma Roussef nog afgezet en de kans is groot dat Michel Temer datzelfde lot staat te wachten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 19 mei 2017

Wordt Brazilië een nieuw Venezuela?

Chaos alom in Brazilië. De politieke crisis die sinds de impeachment van Dilma Rousseff even was gaan liggen is weer helemaal opgeflakkerd. Wat staat beleggers nog te wachten?

Een daling van de Braziliaanse beurs van 18% in dollartermen, stilleggen van de handel in aandelen en futures van de nationale munt… het was een slagveld voor beleggers in de opkomende economie gisteren.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 19 mei 2017

Regering India snapt niet waarom mensen goud kopen

De regering van India heeft niet begrepen waarom mensen goud kopen, want na drie jaar kunnen we vaststellen dat de programma’s om het bezit van goud te ontmoedigen op een totale mislukking zijn uitgelopen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 19 mei 2017

Ontmijnt Rusland geopolitieke spanningen rond Noord-Korea via de achterdeur?

Er is veel te doen rond Noord-Korea. Het communistische land experimenteert al enkele jaren met ballistische raketten en zou dicht bij de oplevering van een kernwapen staan.

Dat is niet naar de zin van de Russen, de Japanners en natuurlijk de Amerikanen. Voorlopig kijkt iedereen naar de Chinezen om het regime in Pyongyang tot de orde te roepen.