EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
58
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 12066 tot 12070
Geplaatst op: donderdag 10 september 2015

China wil olieprijs in yuan

China wil meer zeggenschap krijgen over de prijsvorming van olie en zal daarom naar verwachting volgende maand al een alternatief voor de gangbare WTI en Brent olie aanbieden. Deze nieuwe oliecontracten zijn genoteerd in Chinese yuan en zullen verhandeld worden op de Shanghai International Energy Exchange.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 9 september 2015

Staalbaas vreest ontslaggolf in Europa

Door de enorme overcapaciteit bij Europese staalfabrieken staan tienduizenden arbeidsplaatsen op de tocht. 

Door de enorme overcapaciteit bij Europese staalfabrieken staan tienduizenden arbeidsplaatsen op de tocht. 

Als Europese fabrieken zich aanpassen aan de vraag, dan verdwijnen mogelijk 70.000 van de huidige 350.000 banen, verwacht de voorzitter van de World Steel Association, Wolfgang Eder.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 9 september 2015

12 & 13 september: Bitcoinference 2015 in het science park te Amsterdam

Dit weekend zal alweer de 5e editie van de Bitcoin conferentie "Bitcoinference" plaats vinden te Amsterdam. In het science park, de geboorte plek van digitaal geld, zullen twee dagen helemaal in het teken van Bitcoin staan. Op het programma staat een veelzijdige groep van sprekers. Zo zullen onder andere ontwikkelaars, (belasting)-advocaten, politici, entrepeneurs, adviseurs en politici hun kijk geven op Bitcoin en cryptocurrencies in het algemeen.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: woensdag 9 september 2015

7 redenen waarom u niet genoeg geld hebt

Sinds de financiële crisis heeft de middenklasse het steeds moeilijker om rond te komen. Een gemiddeld jaarloon van €30.000 à € 40.000 (bruto) is onvoldoende om nog geld over te houden. In de Verenigde Staten leeft 75% van de middenklasse van loon tot loon, bij ons zal het niet veel anders zijn.

We geven geld uit aan ons huis, transport, voedsel, verzekeringen, gezondheidszorg, entertainment, reizen, … en belastingen. Het is geen wonder dat er op het einde van de maand bijna niets meer over blijft.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 9 september 2015

Hongarije: economisch het nieuwe Duitsland?

Hongarije en Duitsland zijn allebei grote slachtoffers van de gigantische migratiegolf die vanuit het Oosten en Zuiden naar Europa komt afgezakt.

Hongarije en Duitsland zijn allebei grote slachtoffers van de gigantische migratiegolf die vanuit het Oosten en Zuiden naar Europa komt afgezakt.

De Hongaarse premier Victor Orban heeft genoeg van de toestroom en bouwde in de jongste tijd al een groot hekwerk om de migranten tegen te houden. Wie wel in zijn land binnenraakt, wordt meteen aangespoord om verder door te reizen, richting Oostenrijk en Marcedonië.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs