EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
74
kliks
36
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
33
kliks
Bron: Biflatie.nl
33
kliks
33
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 12081 tot 12085 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 2 oktober 2015

Willem Middelkoop: “Goud is geld en de rest is krediet”

Willem Middelkoop sprak afgelopen zaterdag tijdens reinvent.money over de aankomende ‘big reset’ en de groter wordende kracht van Rusland en China. Hij spreekt uitgebreid over zijn reizen naar China en hoe mainstream de big reset daar al is in academische en politieke kringen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 2 oktober 2015

Europa heeft een nieuw belastingparadijs

De Canarische Eilanden, onderdeel van Spanje, werpen zich op als het nieuwe belastingparadijs van Europa. Omdat de regio erkend wordt als een speciale economische zone, kan het gebied ook aan buitenlandse bedrijven gunstige fiscale voorwaarden aanbieden. Niet iedereen is echter overtuigd van een gunstige afloop.

De Canarische Eilanden rekenen een bedrijfsheffing aan van amper 4 procent. Dat is één derde van de tarieven in Ierland, dat voor bedrijven steeds als de meest fiscaal gunstige bestemming binnen de Europese Unie wordt genoemd. Geen enkel andere Europese regio kan een lagere bedrijfsheffing voorleggen dan de Canarische Eilanden.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 2 oktober 2015

Olieproductie Rusland hoogst sinds val Sovjet-Unie

Rusland trekt zich weinig aan van de lage olieprijzen en heeft in september zijn olieproductie verhoogd naar het hoogste niveau sinds de val van de Sovjet-Unie. 

Dat blijkt uit cijfers die het Russische energieministerie vrijdag heeft gepubliceerd.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 2 oktober 2015

VS krijgt schuldenplafond weer in vizier

De Amerikaanse overheid kan vanaf begin november haar rekeningen niet meer betalen als het Congres niet voor die tijd besluit om het schuldenplafond te verhogen.

Daarvoor heeft de Amerikaanse minister van Financiën Jack Lew gewaarschuwd in een brief aan de politieke leider van de Republikeinen.

Volgens Lew wordt het huidige schuldplafond waarschijnlijk rond 5 november bereikt. Zonder aanpassing kan de overheid dan geen geld meer lenen, waardoor de bodem van de schatkist snel in zicht zou komen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 2 oktober 2015

Amazon gaat de strijd aan met Google en Apple

Amazon stookt het vuurtje op in zijn strijd met Apple en Google. Amazon zal geen Apple TV en Chromecast apparatuur meer gaan verkopen op zijn webshop.

Lees verder op www.marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs