EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
17
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 12096 tot 12100 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 16 november 2015

Kan goud profiteren van terroristische aanval?

Goud sloot vorige week vrijdag op $1.080,90 de laagste sluitingskoers van de week sinds februari 2010. De terroristische aanval op Parijs kan het gele edelmetaal opnieuw een duw in de rug geven. Voor andere grondstoffen is er weinig of geen impact zeggen specialisten.

De impact van de aanval op de oliemarkt is beperkt, zegt Eugen Weinberg van Commerzbank AG. Mogelijk is er tijdelijk een lagere vraag naar olie door de geopolitieke spanningen. Goud kan echter wel een tijdelijke opstoot kennen doordat beleggers minder risico’s willen nemen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 16 november 2015

16-11: Beurs Parijs houdt stand, VW met de pet rond en 4 ander dingen die je moet weten

De eerste beursdag na de aanslagen in Parijs houden de meeste indices het hoofd boven water. Hotelketens en luchtvaartmaatschappijen zijn wel uit de gratie bij beleggers, Arne Petimezas van AFS Group praat je bij vanaf de beurs in Amsterdam.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 16 november 2015

IMF erkent Chinese yuan als nieuwe wereldmunt

De Chinese autoriteiten en het Internationaal Monetair Fonds zijn dicht bij een akkoord over de acceptatie van de Chinese yuan als nieuwe wereldmunt. Dat betekent dat de yuan meer erkenning zal krijgen als handelsmunt en dat deze samen met de dollar, de euro, het Britse pond en de Japanse yen wordt opgenomen in het mandje van valuta waar de SDR door gedekt wordt.

Lees verder op Doijer & Kalff
Geplaatst op: maandag 16 november 2015

Goud ETFs verliezen opnieuw aantrekkingskracht

De voorkeur van beleggers verschuift steeds meer van papiergoud naar fysiek goud. Terwijl de vraag naar goudbaren en munten steeg, daalde de vraag naar aandelen van goud exchange traded funds. Bloomberg schrijft dat beleggers wereldwijd alleen deze maand al voor $1,12 miljard aandelen van goud ETF’s in de verkoop hebben gedaan.

Lees verder op Argentor
Geplaatst op: maandag 16 november 2015

ISIS verdient $500 miljoen met illegale oliehandel

De hele wereld stond even stil afgelopen vrijdag. De gruwel in Parijs is 9/11 voor Europa, de oorlog tegen terrorisme is ook in Europa begonnen. ISIS is een machtige organisatie geworden omdat het heel veel olievelden in handen heeft in Syrië en Irak. Het verdient hiermee naar schatting $500 miljoen per jaar.

De Verenigde Staten is al een jaar bezig met het bombarderen van stellingen die gecontroleerd worden door de Islamitische Staat. Islamitische Staat controleert een groot gebied dat zich uitstrekt over de olierijke gebieden in Syrië en Irak.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs