EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1211 tot 1215
Geplaatst op: maandag 16 oktober 2017

Verenigd Koninkrijk wordt zieke man van de rijke wereld

In Groot-Brittannië laat de productiviteit van de arbeidspopulatie nog nauwelijks een groei optekenen. Dat blijkt uit een rapport van het Britse Office for Budget Responsibility.

Onder meer wordt erop gewezen dat voor dezelfde arbeid in Duitsland vier, maar in Groot-Brittannië vijf dagen nodig zijn. In Groot-Brittannië werken meer arbeidskrachten gedurende een groter aantal uren voor lagere salarissen dan in andere ontwikkelde economieën.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 16 oktober 2017

Trump drijft Europa richting Rusland en China met loslaten Iran deal

Het plan van Trump om eenzijdig het akkoord met Iran te verbreken zorgt voor verdeeldheid tussen de VS en Europa en drijven de Europeanen meer in de richting van Rusland en China. Dat zei Sigmar Gabriel, de Duitse minister van Buitenlandse Zaken, vorige week in reactie op de uitspraken van de Amerikaanse president. 

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 16 oktober 2017

Veel meer Nederlandse beleggers stappen in bitcoin

De populariteit van digitale munteenheden als bitcoin neemt fors toe bij Nederlandse beleggers. Het aantal huishoudens waar in de virtuele munten wordt belegd is in de afgelopen twaalf maanden verdubbeld, becijferde onderzoeksbureau Kantar TNS.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 16 oktober 2017

Duitsland is voorstander voor verstrakking monetair beleid, ECB voorlopig nog niet

Duitsland heeft zich uitgesproken over het huidige monetaire beleid van de Europese Centrale Bank. Zij zien liefst een versnelling in het aanpassen van de soepele maatregelen en de rentevoeten, maar de Europese Centrale Bank heeft laten weten voorlopig geen gehoor te geven aan het verzoek van de Duitsers, de rentes blijven vastgepind op hun huidig niveau.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 16 oktober 2017

“Kelly en Mattis bespraken wat te doen als Trump als eerste een kernaanval beveelt”

“John Kelly, de stafchef van president Donald Trump, en James Mattis (foto), de Amerikaanse minister van Defensie, hebben gesprekken gevoerd omtrent wat te doen in het geval de president als eerste een kernaanval zou bevelen.” Dat schrijft Gabriel Sherman, in een column in het magazine Vanity Fair. Beide zijn oud- generaals in het Amerikaanse leger.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs