Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 12101 tot 12105
Bron: Elsevier.nl
Geplaatst: maandag 20 juli 2015

Merkel: discussie over Grexit is niet meer aan de orde

 Een Grieks vertrek uit de eurozone? Discussies daarover zijn niet meer aan de orde, zegt de Duitse bondskanselier Angela Merkel. 'De optie van een Grexit heeft op de tafel gelegen, maar we hebben een ander besluit genomen.'

'We moeten nu kijken wat het resultaat van dit akkoord is,' zegt Merkel in een interview met de Duitse televisiezender ARD.

[...]

Bron: Volkskrant.nl
Geplaatst: maandag 20 juli 2015

Beleggers 50 miljoen kwijt aan nepmunt

 Vijftigduizend beleggers zijn zeker voor 50 miljoen euro het schip in gegaan bij een grootscheepse oplichting met Spaanse 'bitcoins'. De Spaanse politie maakte deze week de arrestatie bekend van twintig medewerkers van een organisatie die internationaal de 'unete' op de markt bracht, een virtuele munt waarmee zogenaamd kon worden betaald en belegd, maar die slechts diende om beleggers echt geld af te troggelen.

[...]

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 20 juli 2015

Krugman: "Ik heb de bekwaamheid van Griekse regering misschien overschat"

De Amerikaanse Nobelprijswinnaar Economie Paul Krugman, een van de hevigste critici van het aan Athene opgelegde besparingsbeleid, heeft op CNN gezegd dat hij "de bekwaamheid" van de Griekse regering "misschien overschat heeft". "Ik had zelfs niet gedacht dat ze bereid zouden zijn om een positie in te nemen zonder een noodplan te hebben. Vreemd genoeg dachten ze gewoon dat ze gewoon betere voorwaarden konden vragen zonder enig back-upplan. Natuurlijk was dat een schok."

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 20 juli 2015

Merkel: "Ik eis onmiddellijk einde over discussie Grexit"

De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft vandaag opgeroepen om voort te gaan met de gesprekken over Griekenland, en voegde eraan toe dat ze een onmiddellijk einde wil van de discussie over een mogelijke Grexit, een vertrek van Griekenland uit de eurozone.

Bron: z24.nl
Geplaatst: maandag 20 juli 2015

Griekse beurs blijft maandag dicht

Waar de Griekse banken maandag weer de deuren openen, blijft de aandelenbeurs in Athene nog gesloten. Dat liet een woordvoerster van de Athens Stock Exchange zondag weten. Volgens haar is er nog ,,verdere regulering” nodig alvorens de handel op de effectenbeurs kan worden hervat.