Nieuws / Artikelen met het woord

57647 artikelen gevonden. Artikel 12116 tot 12120
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 20 juli 2015

De échte reden van de goudprijscorrectie

De goudprijscorrectie die zich momenteel voltrekt is geen reden tot paniek. Dat kon je hier vorige week al lezen.

Een plotse goudprijzendip op korte termijn is altijd een koopsignaal. Goud is al 4000 jaar stabiel in waarde en momenteel de beste verzekering tegen zwaar monetair weer.

De correctie is niets meer dan een logisch gevolg van de data die de Nationale Bank van China naar buiten heeft gebracht betreffende haar reële goudreserves. De laatste cijfers dateren alweer van 2009.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 20 juli 2015

Prijs stookolie op laagste peil in maanden

De maximumprijs van stookolie gaat dinsdag omlaag. Wie minstens 2.000 liter bestelt, betaalt nog hoogstens 0,5952 euro per liter, meldt de federale overheidsdienst Economie.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 20 juli 2015

Goud valt $ 45 tot onder $ 1.100, herstelt $ 30

Goud zakte vannacht in de Azië-sessie even door de $ 1.100. En dat ging heel snel. Binnen een minuut viel de prijs met bijna 50 dollar. Na een dieptepunt op $ 1.087 veerde de goudprijs weer op tot $ 1.115 op moment van schrijven.

Het is een staaltje boomschudden dat doet sterk doet denken aan april 2013. Toen was $ 1.500 de scherprechter.

Ook toen begon het met een daling op vrijdag. En was het eveneens een zeer dunne handelssessie zondagochtend in Azië waar getriggerde stoplosses voor een enorme washout zorgden.

Bron: Elsevier.nl
Geplaatst: maandag 20 juli 2015

Merkel: discussie over Grexit is niet meer aan de orde

 Een Grieks vertrek uit de eurozone? Discussies daarover zijn niet meer aan de orde, zegt de Duitse bondskanselier Angela Merkel. 'De optie van een Grexit heeft op de tafel gelegen, maar we hebben een ander besluit genomen.'

'We moeten nu kijken wat het resultaat van dit akkoord is,' zegt Merkel in een interview met de Duitse televisiezender ARD.

[...]

Bron: Volkskrant.nl
Geplaatst: maandag 20 juli 2015

Beleggers 50 miljoen kwijt aan nepmunt

 Vijftigduizend beleggers zijn zeker voor 50 miljoen euro het schip in gegaan bij een grootscheepse oplichting met Spaanse 'bitcoins'. De Spaanse politie maakte deze week de arrestatie bekend van twintig medewerkers van een organisatie die internationaal de 'unete' op de markt bracht, een virtuele munt waarmee zogenaamd kon worden betaald en belegd, maar die slechts diende om beleggers echt geld af te troggelen.

[...]