EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 12116 tot 12120 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 13 november 2015

België flirt met grens van 2 miljoen gepensioneerden

Het voorbije jaar ontvingen in België bijna 1,94 miljoenen gewezen werknemers en zelfstandigen een pensioen. Dat betekende een stijging met 2,26 procent tegenover het jaar voordien. Tegenover het begin van het decennium is er al sprake van een toename met 8,2 procent. Dat blijkt uit het jaarverslag van de Rijksdienst voor Pensioenen.

Nochtans zijn er het voorbije jaar minder mensen met pensioen gegaan dan het jaar voordien. Die daling wordt echter helemaal teniet gedaan door de langere levensverwachting. De overheid moet voor de betaling van de pensioenen elke maand een bedrag van meer dan 2,02 miljard euro voorzien.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 13 november 2015

Betaal eens 70 miljoen euro voor 2 diamanten voor je dochter van zeven

Miljardair Joseph Lau uit Hongkong heeft een nieuwe recordtransactie aan diamanten laten registeren. Bij Sotheby’s in Genève kocht Lau immers zopas voor een bedrag van 48,6 miljoen Zwitserse frank of 67,92 miljoen dollar een blauwe diamant van 12.03 karaat. Dat is de hoogste som die ooit op een veiling voor een diamant werd betaald.

Lau doopte de diamant de Blue Moon of Josephine, het tweede luik van een verjaardagsgeschenk voor Josephine Lau, de zevenjarige dochter van de miljardair. De dag voordien had Lau bij Christie’s in Genève immers ook al een zeldzame roze diamant van 16.08 karaat aangekocht voor een bedrag van 28,7 miljoen Zwitserse frank. Dat exemplaar kreeg de naam Sweet Josephine.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 13 november 2015

Column Kees de Kort | Rentewapen ontmanteld

De wereldeconomie is net zo verrassend als de ondergaande zon: hij stort niet in, maar het wordt langzaam maar zeker minder, zegt BNR's macro-econoom hen ook wel.

De wereldeconomie is net zo verrassend als de ondergaande zon: hij stort niet in, maar het wordt langzaam maar zeker minder, zegt BNR's macro-econoom hen ook wel.

Nederland, Duitsland en Frankrijk: het gaat allemaal niet echt voor de wind. Het grote verhaal in de eurozone is vrij simpel: het herstel is tot stilstand gekomen. "Een klein minnetje in 2013, een klein plusje in 2014 en een iets groter plusje in 2015 en daar blijft het bij. Het wordt niet beter, het wordt eerder minder. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de ontwikkelingen in de wereldeconomie waar Nederland zich niet aan kan onttrekken."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 13 november 2015

Belastingtip: Ondernemer met veel spaargeld? Spaar in je BV, beleg in privé

Wie spaart of belegt in een bv betaalt belasting over het werkelijke rendement. Wie weinig risico wil lopen en gewoon spaart, is daardoor vanwege de lage rente soms beter af als het geld in de BV staat. 

Spaarders en beleggers die proberen de belasting in box 3 te ontwijken of ontlopen, krijgen volgend jaar extra aandacht van de Belastingdienst.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 13 november 2015

China heeft te maken met een veel groter probleem

Volgens een rapport van Bloomberg vergeten we een hele belangrijke bedreiging voor de Chinese economie. We maken ons bijvoorbeeld zorgen over de Chinese transitie en de invloed die deze transitie gaat hebben op de buitenwereld, maar niemand lijkt zich bezig te houden met de oplopende schuldenberg.

Op de grafiek hierboven kunnen we zien dat de schuldenberg van China sinds het jaar 2000 flink is gegroeid. Helemaal na het uitbreken van de financiële crisis moest de Chinese overheid er alles aan doen om de Chinese economie op de been te houden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs