EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
38
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1216 tot 1220 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 19 februari 2018

Het jaar van de hond, wat voorspelt dat?

Het Chinese Nieuwjaar is begonnen en dit jaar staat het in het teken van ‘het jaar van de hond’. Volgens de Chinezen staat dit jaar in het teken van geluk en rust. Dat klinkt natuurlijk geweldig, maar zal dit jaar op de financiële markten ook sprake zijn van rust en geluk?

De mannen van LPL Research hebben een onderzoek gedaan naar het effect dat het jaar van de hond heeft op Wall Street. Sinds het jaar 1950 hebben we 5 keer eerder te maken gehad met een dergelijk jaar. En verrassend genoeg weet de S&P 500 index behoorlijk goede zaken te doen in een dergelijk jaar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 19 februari 2018

Grote Letse bank bevroren na beschuldigingen van witwaspraktijken

De Europese Centrale Bank (ECB) heeft alle betalingen van één van de grootste banken van Letland bevroren. Deze stap tegen ABLV werd genomen na een aanklacht van de Amerikaanse overheid. Die beschuldigt de bank van witwaspraktijken en transacties die gelinkt zijn aan Noord-Korea.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 19 februari 2018

Finland geeft al jaar basisinkomen aan werklozen en het project verandert levens: "Ik voel me een lottowinnaar"

Sinds januari vorig jaar betaalt Finland een maandelijks basisinkomen uit aan 2.000 willekeurig gekozen werklozen. Het proefproject, dat in totaal twee jaar zal lopen, trekt wereldwijd de aandacht. Maar hoe vergaat het de ontvangers? Deze Finnen proeven ervan en zijn in de wolken.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 19 februari 2018

Plusje, minnetje, en opgeteld stelt het niet veel voor

Er verschenen eind vorige week aardige cijfers over de Amerikaanse economie en woningmarkt, maar BNR-macro-econoom Kees de Kort viel niet van zijn stoel.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 19 februari 2018

Tektonische verschuivingen

Er zijn grote veranderingen bezig in de financiële markten, waar u niet direct zicht op heeft, maar die op langere termijn een fundamentele impact zullen krijgen.

Er zijn grote veranderingen bezig in de financiële markten, waar u niet direct zicht op heeft, maar die op langere termijn een fundamentele impact zullen krijgen.

Dat klinkt misschien erg mysterieus, maar het is geen geheim meer voor de aandachtige belegger.

Wie dieper naar het financiële systeem kijkt, ziet letterlijk de verschillende lagen van verandering. Wat we vandaag zien, lijkt erg veel op het verschuiven van tektonische platen.

Als aardplaten over elkaar heen schuiven, of een tegendraadse beweging maken. Een dergelijke beweging valt lange tijd niet op, tot de opgebouwde spanning te groot wordt, en vrijkomt via een schok.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs