Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 1216 tot 1220
Bron: Geotrendlines
Geplaatst: donderdag 6 juli 2017

VS wil Europese markt voor aardgas veroveren

Als het aan president Trump ligt worden de landen in Oost-Europa minder afhankelijk van aardgas uit Rusland en halen ze in de toekomst meer vloeibaar aardgas uit de Verenigde Staten. Om dit plan kracht bij te zetten was de president vandaag aanwezig bij een bijeenkomst van het Three Seas Initiative, een alliantie van twaalf oost-Europese landen die minder afhankelijk willen worden van aardgas uit Rusland.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 6 juli 2017

Trump ontmoet voor het eerst Poetin; misschien eens aan Sarkozy vragen hoe zoiets kan escaleren (VIDEO)

Vrijdag zal de Amerikaanse president Donald Trump voor het eerst zijn Russische ambtsgenoot Vladimir Poetin ontmoeten. De wereld kijkt al maandenlang uit naar dit moment, omdat de door Trump tijdens de verkiezingscampagne aangekondigde détente tussen beide landen, ondertussen door de werkelijkheid van de realpolitik is ingehaald.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 6 juli 2017

Amanda (32) wil droomreis maken van jaar. En daarvoor eet ze 8 maanden restjes van anderen

Een Amerikaanse vrouw die er graag een jaar tussenuit wou en de wereld wilde zien, heeft haar droom op een opmerkelijke manier gerealiseerd. Amanda Holden (32) uit Portland had geen spaargeld en besloot dan maar haar uitgaven drastisch in te perken. En dat deed ze onder meer door alleen nog restjes van het eten van vrienden en collega's te eten.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 6 juli 2017

Belastingverdrag tussen België en Zwitserland aangepast zodat Zwitsers bankgeheim verdwijnt

Vanaf volgend jaar zal de fiscus inlichtingen kunnen opvragen over vermogens op Zwitserse bankrekeningen. Het dubbelbelastingverdrag tussen België en Zwitserland wordt aangepast zodat het Zwitsers bankgeheim daadwerkelijk verdwijnt. Dat zegt minister van Financiën Johan Van Overtveldt.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 6 juli 2017

“Bij winst in referendum is Catalonië binnen de 48 uur onafhankelijk”

Indien de Catalanen op 1 oktober voor de onafhankelijkheid stemmen, zal Catalonië binnen de 48 uur de onafhankelijkheid en de republiek uitroepen. Dat heeft het Catalaanse parlementslid Gabriela Serra dinsdag in het parlement bekendgemaakt.