EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 12151 tot 12155 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 10 december 2015

Ontslagen bankier komt minder snel aan nieuwe baan

Een groot aantal ontslagen bankmedewerkers heeft moeite om een nieuwe baan te vinden voordat zijn of haar WW afloopt, zo schrijft RTL-Z op basis van gegevens van het UWV. Gemiddeld vindt 62% van alle ontslagen werknemers in Nederland binnen een maand na het ontvangen van de bijstandsuitkering een nieuwe baan, maar bij ontslagen bankiers ligt dat percentage veel lager op 52%.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 10 december 2015

Beleggingen Grootste Goud ETF naar 7 jaars dieptepunt

Beleggers in Goud hebben sinds juli ruim 65 ton goud.....

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: woensdag 9 december 2015

Saudi’s halen stilletjes olie van de markt, Chinezen kopen door

Er is paniek op de grondstoffenmarkten. Anders kun je het toch moeilijk noemen. Voor het eerst sinds de financiële crisis noteerde een vat Brent olie even onder de $40. En de Bloomberg grondstoffenindex, te zien in onderstaande grafiek, is vanaf de top met ruim twee derde gevallen. De dieptepunten van 1998 zijn nu binnen handbereik. De supercyclus in grondstoffen, gedreven door een hongerig China dat zich in 2001 bij de WTO aansloot, is nu definitief voorbij, zo schrijft commentator Ambrose Evans-Pritchard in de Telegraph.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 9 december 2015

Rabobank schrapt 9.000 arbeidsplaatsen

Rabobank schrapt de komende jaren 9.000 voltijdse banen. Dat maakte het coöperatieve financiële concern uit Nederland bekend. 

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 9 december 2015

Rabobank gaat duizenden banen schrappen

Vakbonden vrezen dat Rabobank de komende drie jaar duizenden banen gaat schrappen. Volgens FNV-bestuurder Jean Paul Veenhuizen heeft de bank laten weten dat het om “aanzienlijke aantallen” gaat. Hij gaat zelf uit van tussen de 8.000 en 10.000 banen die verdwijnen.

Voorzitter Reinier Castelein van vakbond De Unie heeft van de Rabo-top gehoord dat er “forse consequenties komen voor de personele bezetting”, zonder dat die concrete aantallen wilde noemen. “In de wandelgangen gaan aantallen van 8000 tot 12.000 banen rond”, zegt hij.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs