Nieuws / Artikelen met het woord

58205 artikelen gevonden. Artikel 12151 tot 12155
Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 19 augustus 2015

Olieprijs gedaald naar laagste stand in zes jaar tijd

De olieprijs stond woensdag stevig onder druk. De prijs voor een vat ruwe Amerikaanse olie (WTI) daalde tot onder de 41 dollar, de laagste stand in zes jaar tijd.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: woensdag 19 augustus 2015

Nieuwe technologie maakt zuiveren goud milieuvriendelijker

Het bedrijf EZOCM Engineering heeft een nieuwe machine ontwikkeld waarmee goud op een veel schonere manier gescheiden kan worden van zilver en andere metalen. Door op een slimme manier gebruik te maken van luchtdruk kan het goud bijna volledig gescheiden worden van andere metalen.

Bron: GoudPortal.nl
Geplaatst: woensdag 19 augustus 2015

Doomsday klok slaat één minuut voor twaalf

Dit China, dat het handje vasthield van de wereldeconomie, ondersteund door laatste redmiddelen die nog restte in het financiële systeem, blijkt nu ook zelf naar de laatste redmiddelen te grijpen om te voorkomen dat het mee naar beneden getrokken wordt door de rest van de wereld.

Maar het blijkt allemaal tevergeefs...

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 19 augustus 2015

Greenspan verwacht zwakke economische groei

Volgens voormalig Fed-voorzitter Alan Greenspan gaat het nog steeds niet goed met de Amerikaanse economie. De productiviteit neemt amper toe en dat betekent dat we voorlopig ook geen sterke economische groei hoeven te verwachten. Ook blijven de investeringen achter, omdat de besparingen van de Amerikaanse huishoudens amper toenemen.

Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 19 augustus 2015

‘Verkoop nieuwbouwwoningen terug op niveau van voor de crisis’

De verkoop van nieuwbouwwoningen is terug op het niveau van voor de crisis, stelt de branchevereniging van projectontwikkelaars en bouwondernemers NVB.

Het afgelopen halfjaar zijn er in totaal 14.822 nieuwe woningen verkocht. Dat zijn er gemiddeld bijna 2500 per maand. “We moeten voor dezelfde mooie verkoopcijfers terug naar de lente van 2008”, zegt NVB-directeur Nico Rietdijk.