EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 12166 tot 12170 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 21 november 2015

Goudreserves Rusland groeien 18 ton in oktober

De Centrale Bank van Rusland heeft in oktober 18 ton goud gekocht ter waarde van $550 miljoen. De totale goudreserves Rusland groeide naar....

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: zaterdag 21 november 2015

Column Kees de Kort | Mario, eikel, bedankt en hou op met die flauwekul!

Mario Draghi heeft rondgebazuind dat de mensen op hem konden rekenen. Maar geen hond die zich aangesproken voelt, zegt BNR's macro-econoom Kees de Kort. Hij kan beter ophouden met die flauwekul, want aan de Europese spaarders en pensioengerechtigden zijn zijn woorden in ieder geval niet besteed.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: zaterdag 21 november 2015

De eerste stappen op weg naar € 1 miljoen

Iedere cent is het begin van €1 miljoen zei mijn vader mij vroeger altijd. Maar voor € 1 miljoen bij elkaar te krijgen met centjes, bent u wel heel lang bezig. U moet dus ook iets doen met dat geld. Hoe begint u nu aan?

Iedere cent is het begin van €1 miljoen zei mijn vader mij vroeger altijd. Maar voor € 1 miljoen bij elkaar te krijgen met centjes, bent u wel heel lang bezig. U moet dus ook iets doen met dat geld. Hoe begint u nu aan?

Het is een vraag waar veel jongeren mee worstelen, maar ook op oudere leeftijd kan men zich deze vraag nog stellen. Het is alvast nooit te laat om eraan te beginnen. Het is wel belangrijk dat u uw prioriteiten juist zet. Dit zijn de eerste stappen op weg naar € 1 miljoen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 20 november 2015

20 november: zo hard stijgt huizenprijs echt en 5 andere dingen die je moet weten

Nederlandse huizenprijzen stijgen “licht”, volgens het CBS. Maar is dat wel waar? Analist Arne Petimezas van AFS Group praat je bij vanaf de beursvloer in Amsterdam.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 20 november 2015

ECB vastberaden om inflatie snel op te krikken

De Europese Centrale Bank (ECB) zal doen wat nodig is om de inflatie zo snel als mogelijk omhoog te krijgen. Dat heeft ECB-voorzitter Mario Draghi gezegd tijdens een bankencongres in Frankfurt. Daarmee wordt de deur nog wat meer geopend voor een nieuwe interventie.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs