Nieuws / Artikelen met het woord

57320 artikelen gevonden. Artikel 12166 tot 12170
Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 8 juli 2015

Russische regering waarschuwt voor de gevaren van ‘selfies’ nemen

Het nemen van ‘selfies’ kan levensgevaarlijk zijn. Daarvoor waarschuwt het Russische ministerie van Binnenlandse Zaken, dat volgens de Moscow Times een campagne is begonnen om burgers te wijzen op de gevaren bij het maken van dergelijke foto’s.

Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 8 juli 2015

Eurolanden zetten Grieken onder druk: donderdag nieuwe voorstellen, zondag ultieme deadline

Zondag is de ultieme deadline om een oplossing te vinden voor de Griekse crisis. Dat zei EU-president Donald Tusk dinsdag na afloop van een ingelaste eurotop over Griekenland. Zondag komen eerst alle leiders van de eurolanden bijeen en daarna alle 28 EU-landen voor een extra top.

“Ik heb nooit gesproken over een deadline. Maar nu hebben we nog maar vijf dagen om een oplossing te vinden. De deadline eindigt deze week”, zei Tusk. Hij sprak over de meest kritische situatie in de geschiedenis van Europa en de eurozone. “Helaas kunnen we een zwart scenario niet langer uitsluiten.”

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 8 juli 2015

Wordt TTIP er vandaag doorheen gejast?

In al het economische gekrakeel over het failliete Griekenland en de beurscrash in China zien we TTIP gemakkelijk over het hoofd. Het Europees Parlement stemt vandaag over het omstreden EU-VS handelsovereenkomst. De Transatlantic Trade and Investment Partnership (TTIP) is een door de VS bepleit pact dat een vrijhandelszone tussen de VS en de EU nastreeft.

Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 8 juli 2015

Handel in veel Chinese aandelen bevroren

De vrije val op de aandelenmarkten in China zette woensdag door. Maatregelen om de koersdalingen te stoppen en het vertrouwen onder beleggers te laten terugkeren, bleken vooralsnog weinig effectief. Een stroom aan Chinese bedrijven heeft inmiddels de handel in hun aandelen bevroren.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 8 juli 2015

Wat kan de eurozone nog voor Griekenland doen?

Na het overduidelijke ‘nee’-antwoord van de Griekse bevolking op de vraag of ze akkoord gaat met de voorgestelde besparingen en hervormingen door de schuldeisers vragen we ons af wat de eurozone nog voor Griekenland kan betekenen.

We stellen ons hierbij een aantal vragen: Wat willen de Grieken nu eigenlijk? Is er een deadline en zo ja, wanneer? Komen er schuldverlichtingen?Wat gaat er nu uiteindelijk gebeuren?