EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 12186 tot 12190 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 8 december 2015

Column Kees de Kort | Spiraal

De grondstoffenprijzen dalen hard. De gevolgen kunnen niet uitblijven, ook voor landen die daar niet direct door geraakt worden, zegt BNR's macro-econoom Kees de Kort.

De grondstoffenprijzen dalen hard. De gevolgen kunnen niet uitblijven, ook voor landen die daar niet direct door geraakt worden, zegt BNR's macro-econoom Kees de Kort.

De olieprijs, maar ook prijzen van andere grondstoffen als ijzererts, zijn fors aan het dalen. Vandaag leidt dit tot dalingen op de aandelenbeurzen. "Die bedrijven die daarbij betrokken zijn, gaan mensen ontslaan, gaan minder investeren en komen vaak in de problemen. Zij gaan bijvoorbeeld failliet, waardoor ze hun schuld niet kunnen aflossen", zegt De Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 8 december 2015

Beleggers vluchten massaal uit Turkije, lira zakt weg

Beleggers vluchten massaal uit Turkije. De onrust in het land zorgt voor een record-uitverkoop van aandelen een obligaties. Dit jaar hebben buitenlandse investeerders al een bedrag van 7.6 miljard dollar teruggehaald.

In november leken beleggers weer vertrouwen te krijgen in de economie van Turkije, na de eclatante verkiezingsoverwinning van president Recep Tayyip Erdogan. Maar de oorlog in buurland Syrië en de keiharde botsing met Rusland hebben de onrust weer volledig doen terugkeren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 8 december 2015

ISIS haalt meeste wapens uit Irak

ISIS haalt een groot deel van haar wapenarsenaal uit Irak, zo blijkt uit een nieuw rapport van Amnesty International dat vandaag gepresenteerd werd. Zware wapens als raketwerpers, luchtafweergeschut, granaten, mortieren, maar ook grote hoeveelheden machinegeweren en pistolen kwamen in juni 2014 in handen van strijders van ISIS toen zij de Irakese stad Mosul wisten te veroveren.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 8 december 2015

Vooruitblik: Valuta in 2016

Op zich lijken de kaarten op de internationale valutamarkten voor 2016 al aardig geschud. Enkele grote thema’s zijn min of meer onbetwist. De US dollar zal versterken, valuta’s van de opkomende markten blijven zwak en de Chinese renminbi zal aan waarde inboeten. Een heel wat moeilijker te beantwoorden vraag is uiteraard wanneer dat allemaal staat te gebeuren en in welke mate. Over die vragen is veel minder eensgezindheid.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 8 december 2015

India wil import 24 karaat gouden sieraden verbieden

India overweegt de import van 24 karaat gouden sieraden te verbieden, zo schrijft Reuters. Goud wordt als sieraad ingevoerd tegen een veel lagere heffing van twee procent, om vervolgens omgesmolten te worden tot goudbaren en gouden munten. Op deze manier loopt de regering veel inkomsten mis.

Lees verder op Goudstandaard
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs