Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 12191 tot 12195
Bron: The Bullion House
Geplaatst: vrijdag 17 juli 2015

Verkoop Gouden Munten richting record

De verkoop van gouden munten is in de maand juli stevig aangetrokken. Juli kan een recordmaand worden voor het Amerikaanse munthuis.

Bron: Cassandraclub
Geplaatst: donderdag 16 juli 2015

Nederlandse export groeit niet meer

De totale waarde van de Nederlandse export over 2014 bedroeg 432,5 miljard euro. De gemiddelde export per maand was in 2014 ruim 36 miljard euro.

Over de eerste 5 maanden van 2015 komt de cumulatieve exportwaarde op 175,2 miljard euro. En per maand is dat gemiddeld maar 35 miljard euro. Het lijkt erop dat de Nederlandse export niet verder groeit.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 16 juli 2015

Voor Charles Michel behoort schuldherschikking tot de mogelijkheden

Een schuldherschikking voor Griekenland behoort tot de mogelijkheden. Dat heeft premier Charles Michel (MR) gezegd tijdens het debat in de Kamer over het akkoord tussen Griekenland en Europa. Van een herschikking kan echter alleen sprake zijn als Griekenland ook de hervorming uitvoert die in het akkoord beschreven staan. Dat schrijft VRT.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 16 juli 2015

Jim Rogers: investeer in alle grondstoffen, behalve deze…

Jim Rogers is bekend als grondstoffenexpert. De beursgoeroe was één van de eersten die het grote potentieel van grondstoffen zag aan het begin van deze eeuw. Maar momenteel is er één grondstof die hij beleggers afraadt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 16 juli 2015

overzicht: de miljarden die de Grieken krijgen

Enerzijds is het correct dat de Grieken er onmogelijk in zullen slagen om hun schulden nog aanzienlijk af te bouwen. Het IMF stuurt aan op een schuldherschikking, aangezien de schulden onhoudbaar zijn.

Anderzijds moeten de Grieken ook niet klagen: de hoeveelheden geld die richting Hellas gaan vloeien zijn gigantisch.

Om te beginnen stelt de Europese Commissie voor om Athene 7 miljard euro te lenen, voor de komende drie maanden. Dit dient om de belangrijkste rekeningen te betalen. Noem het een soort overbruggingskrediet.