Nieuws / Artikelen met het woord

58142 artikelen gevonden. Artikel 1221 tot 1225
Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 30 augustus 2017

Economisch vertrouwen in eurozone op hoogste niveau in 10 jaar tijd

Het economisch vertrouwen bij consumenten in de eurozone staat op het hoogste niveau in meer dan 10 jaar tijd. De maandelijkse vertrouwensindex van de Europese Commissie steeg tot 111,9 punten, vooral gedreven door een forse stijging van het vertrouwen in de financiële diensten. Ons land noteerde wel een daling met 3 punten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 30 augustus 2017

Slaagt Saoedi-Arabië erin om het nieuwe Dubai te worden?

Het Midden-Oosten gaat momenteel gebukt onder de lage olieprijzen waardoor de weelde van weleer niet meer verzekerd is in de toekomst. Waar een emiraat als Dubai zich reeds toelegde op het toerisme en de handel in de regio is het nu ook de beurt aan Saoedi-Arabië om zich om te vormen.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: woensdag 30 augustus 2017

Qatar wil raketsysteem uit Rusland kopen

In navolging op Iran en Turkije heeft nu ook Qatar interesse voor het Russische S-400 raketsysteem, zo schrijft Veterans Today. Daarmee wil het land zich minder afhankelijk maken van wapensystemen van de Verenigde Staten. Tijdens een wapenbijeenkomst in Moskou bevestigde de Qatarese minister van Defensie, Khalid bin Mohammad al-Attiyah, dat zijn land op zoek is naar een andere leverancier voor wapensystemen en dat het Kremlin daarin een belangrijke rol kan vervullen.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: woensdag 30 augustus 2017

De weg ligt nu wijd open!

Na zeven maanden zijwaarts bewegen is de uitbraak nu definitief een feit. De goudprijs knalde gisteren met grote overtuiging door de weerstand van $1300 omhoog. Zie onderstaande grafiek. En dat gebeurde al vóórdat Noord-Korea weer een raket lanceerde!

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: woensdag 30 augustus 2017

EINDELIJK een uitbraak voor goud

De uitbraak in goud is EIN-DE-LIJK een feit! Iedere rally in de voorbije 6 jaar liep stuk op de dalende weerstandslijn, maar deze keer is het prijs. De huidige rally is krachtig genoeg om de weerstand te breken.