EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
55
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1221 tot 1225 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 15 februari 2018

Ripple CEO: ‘De Ripple cryptomunt XRP is wél belangrijk voor ons’

De cryptomunt van Ripple, XRP, zorgt vaak voor de nodige controverse onder de crypto’s. Het zou niet voldoende gedecentraliseerd zijn en Ripple zou het enkel gebruiken voor PR en niet voor zijn producten. Ripple CEO Brad Garlinghouse weerlegt dit en zegt dat XRP wel gebruikt wordt binnen zijn bedrijf en dat XRP wél belangrijk is voor Ripple.

XRP steeg in 2017 met een waanzinnige 32.000% om vervolgens begin 2018 tot 80% terug te vallen. Je kan onderaan het interview met CEO Brad Garlinghouse volledig bekijken, we zetten de meest interessante uitspraken op een rijtje.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 15 februari 2018

Litecoin schiet omhoog door nieuws over LitePay en ‘scam’ hard fork

Het herstel op de cryptomarkt is nu een dikke week bezig. De meerderheid van de munten noteren ‘hoog’ boven hun dieptepunt van 6 februari. Een opvallende en meer bekendere stijger uit dat lijstje is de litecoin. De munt steeg woensdag 30 procent in waarde door nieuws over de release date van de lancering van het LTC-betaalplatform en nieuws over de hard fork.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 15 februari 2018

Met deze 2-inkomen-strategie kan iedereen miljonair worden

Miljonair worden is in de meeste gevallen niet zozeer een kwestie van geld, maar wel een kwestie van discipline. Zo is er de ‘Starve and Stack’-methode. En in tegenstelling tot wat de naam laat uitschijnen, moet je jezelf daar niet voor uithongeren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 15 februari 2018

Experts voorspellen dat rijk cryptomunt nog lang niet uit is en bitcoin tegen eind dit jaar op ruim 43.000 dollar staat

Wie met lede ogen aanzag hoe de waarde van de bitcoin de jongste maanden kelderde tot de 9.335 dollar (7.541 euro) die hij nu waard is, hoeft nog niet te wanhopen. Volgens een team van experten die de vergelijkende website finder.com aan het woord liet, zou de cryptomunt dit jaar opnieuw fors de hoogte ingaan en zelfs de koers van half december – toen hij net geen 20.000 dollar (16.150 euro) waard was – doen verbleken. En ook andere cryptomunten zouden die tendens volgen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 15 februari 2018

Geldtransferbedrijf Western Union test met cryptomunt

De Amerikaanse financiële dienstverlener Western Union is aan het testen met transacties met de cryptomunt ripple. Er gingen al langer geruchten dat het grote bedrijf hiermee bezig was, maar Western Union heeft het nieuws nu ook zelf bevestigd.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs