EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 12201 tot 12205 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 30 oktober 2015

Spaanse economie groeit verder

De Spaanse economie is in het derde kwartaal opnieuw stevig gegroeid. 

De Spaanse economie is in het derde kwartaal opnieuw stevig gegroeid. 

Dat blijkt uit de eerste schatting die het Spaanse statistiekbureau vrijdag heeft gepubliceerd.

De op drie na grootste economie van de eurozone groeide vorig kwartaal met 0,8 procent ten opzichte van het tweede kwartaal, na een plus van 1 procent in de voorgaande periode.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 30 oktober 2015

Sarkozy: De wereld heeft Rusland nodig

“Ik ben blij om hier in Moskou te zijn en mijn overtuiging is dat de wereld Rusland nodig heeft”. Dat zei Sarkozy na afloop van een bijna twee uur durend gesprek met Poetin. Hij benadrukte dat Rusland en Europa juist meer moeten samenwerken en op een respectvolle manier naar elkaar moeten luisteren en het dialoog aan moeten gaan.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: vrijdag 30 oktober 2015

Italië kan gratis geld lenen

Italië heeft deze week voor het eerst in de geschiedenis een staatsobligatie met een looptijd van twee jaar met een negatieve rente op de markt gebracht. De staat wist in totaal €1,75 miljard op te halen tegen een rente van -0,023%. Daarmee treedt Italië toe tot de groep landen die gratis geld kunnen lenen op de kapitaalmarkt.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: vrijdag 30 oktober 2015

Meer dan 2,6 biljoen schuld met negatieve rente in Eurozone

De hoeveelheid schuldpapier in de Eurozone dat tegen een negatieve rente verhandeld is de laatste weken toegenomen gestegen tot een recordniveau van €2,6 biljoen. Duitsland leent inmiddels voor 2 jaar tegen een rente van -0,35%, terwijl een land als Italië voor dezelfde looptijd voor het eerst in de geschiedenis tegen een negatieve rente geld kan ophalen op de kapitaalmarkt.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: vrijdag 30 oktober 2015

Nieuwe lading steungeld aan Griekenland. En Varoufakis wordt miljardair.

Al een geluk dat niet iedereen zich continu blind blijft staren op de asielcrisis. Anders zouden we nog vergeten dat de Grieken er ook nog altijd zijn. En die jongens in Hellas blijven de Europese belastingbetaler (u dus) geld kosten.

De EU-commissaris Dombrovskis heeft deze week nog eens benadrukt dat Griekenland voldoet aan voldoende voorwaarden, waardoor het recht heeft op een zoveelste steunpakket. Dit keer gaat 2 miljard euro naar Athene overgemaakt worden.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs