Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 12211 tot 12215
Bron: Beurs.com
Geplaatst: zondag 26 juli 2015

Veelbelovende U-turn in de goudmarkt

Je mag – als lezer van deze nieuwsbrief – twee dingen van me verwachten.

Eerst en vooral geef ik je mijn mening.

Ik vertel je precies hoe ik tegen bepaalde zaken aankijk en ik wind er geen doekjes op.

Betekent dit dat ik altijd gelijk heb? Nee, zeker niet.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: zondag 26 juli 2015

Met Bitcoin heb je voor losgeld geen zak met biljetten meer nodig

Er wordt vandaag aandacht besteed aan Bitcoin op de frontpage van de New York times, dat is altijd mooi. Het onderwerp echter belicht een wat meer duistere kant van Bitcoin. Door de geschiedenis heen heeft elke baanbrekende technologie namelijk al snel een doelgroep gevonden: criminelen. Zo werden de eerste auto's voornamelijk gebruikt als vluchtauto's en Bitcoin is in dit geval geen uitzondering. Cybercriminelen hebben al snel ontdekt dat bitcoin een uitstekend vehikel is om mensen (online) mee af te persen. Lees het volledige artikel hier. Twitter

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 26 juli 2015

Waarom short gaan op de euro niet per se een goed idee is

Nu de euro in waarde daalt tegenover de dollar, staat beleggers die short zijn op de euro toch de nodige problemen te wachten, zo stelt althans een handelaar.

‘Bijna iedereen op Wall Street haat de euro momenteel en iedereen is ervan overtuigd dat de euro en dollar richting pariteit zullen bewegen’, zei Boris Schlossberg van BK Asset Management tegenover Cnbc. ‘Dit kan natuurlijk ook goed zo zijn, maar ik denk dat voor de euro en dollar naar pariteit gaan nog veel shortbeleggers, vooral degene die zelfvoldaan zijn ingestapt, getroffen zullen worden.’

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 26 juli 2015

Onderhandelingen over derde steunpakket Grieken starten maandag

De onderhandelingen tussen Griekenland en zijn geldschieters over het derde steunpakket dat het land in het vooruitzicht is gesteld, zullen maandag definitief aanvangen. Dat meldde een Griekse ambtenaar vandaag, nadat een eerdere afspraak om logistieke redenen niet door was gegaan.

Bron: Express.be
Geplaatst: zondag 26 juli 2015

De slimme stad zal alles over je weten

Wereldwijd investeren gemeentebesturen miljoenen dollar om een intelligente stad te creëren, waarbij internet en andere geconnecteerde toepassingen worden ingeschakeld om een super-efficiënte infrastructuur te creëren die een optimale organisatie toelaat en het welzijn van de bevolking ondersteunt. Dat betekent echter ook dat de intelligente stad uiteindelijk alles over zijn inwoners en bezoekers zal weten.