Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 12226 tot 12230
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 15 juli 2015

Griekenland uitgespeeld

Vandaag staat de stemming in het Griekse parlement op de planning voor de vernieuwing aan noodliquiditeit voor het Griekse banksysteem. Het Griekse parlement moet stemmen voor pensioen bezuinigingen, belastingverhogingen en een scala aan andere maatregelen. Waaronder het onderbrengen van €50 miljard aan staatsbezittingen in een apart fonds dat beheerd moet gaan worden door de Duitse KfW Bank – een financieel instituut dat volledig eigendom is van de Duitse staat.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 15 juli 2015

Miljardair stelt sollicitanten deze 3 vragen

Bedrijven die starten met een waarde van meer dan een miljard dollar zijn dun gezaaid, maar Slack is er eentje van. De CEO van het office software-bedrijf houdt er aparte sollicitatiegesprekken op na. Met drie vragen probeert hij de kandidaten te doorgronden. Kan jij ze beantwoorden?

Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 15 juli 2015

Griekse onderminister van Financiën stapt op uit protest tegen reddingsplan

De Griekse onderminister van Financiën, Nadia Valavani, is volgens Griekse media woensdag opgestapt uit protest tegen “de nutteloze maatregelen” die de Europese schuldeisers haar land opleggen.

“Wat vandaag op tafel ligt, is zo deprimerend en het biedt geen oplossing voor de mensen of voor het land”, schreef de bewindsvrouw aan premier Alexis Tsipras over de economische koers die de regering zou moeten volgen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 15 juli 2015

Ook Franse minister pleit voor schuldenverlichting Grieken

De Franse minister van Financiën, Michel Sapin, is in navolging van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) voorstander van verdere schuldenverlichting voor Griekenland.

"Het IMF zegt hetzelfde als wij", zegt Sapin woensdag tegen de raiozender RMC.

"Ze (het IMF, red.) zeggen niet dat de schuld moet worden kwijtgescholden. Wij hebben altijd gezegd dat Griekenland zijn best moet doen, maar de schuldenlast moet worden herzien", aldus Sapin.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 15 juli 2015

Twee mijnbouwgiganten op sterven na dood

Na de crisis in 2008 wist de grondstoffensector snel te herstellen. China pompte veel geld in de economie. Na een aantal mooie jaren waren grondstofbeleggers de pijn alweer bijna vergeten.

Maar in 2011 zette een nieuwe daling van de grondstoffenprijzen in. Het economische herstel was toch niet zo sterk als gehoopt. De Chinese reus bleek op een gegeven moment toch minder honger te kunnen krijgen.