EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
31
kliks
22
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 12241 tot 12245 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 28 oktober 2015

Analisten: “De Zweedse kroon zal duurder worden in 2016”

Veel landen in de wereld zijn al lange tijd bezig om hun eigen munt te verzwakken, teneinde de binnenlandse economie aan te zwengelen. Een dergelijk beleid is echter niet eeuwig vol te houden. Grote vraag is dan ook welke landen als eerste hun tactiek zullen aanpassen.

Diverse analisten verwachten dat Zweden als één van de eerste landen een sterkere munt zal accepteren. Deze week volgde de Riksbank nog wel het spoor van de ECB, maar de Zweedse economie lijkt klaar voor een duurdere munt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 28 oktober 2015

Dit is wat gebeurde met vastgoed nadat de Deense centrale bank negatieve rente invoerde

De huizenprijzen in de Deense hoofdstad Kopenhagen kennen een explosie sinds het land drie jaar geleden een negatieve intrestvoet invoerde. De maatregel, die de waarde van Deense kroon moest versterken tegenover de euro, dreigt volgens SBAB Bank, de grootste hypotheekverstrekker van het land, nu echter tot een vastgoedbubbel te leiden.

Op twee jaar tijd heeft het vastgoed in de Deense hoofdstad een waardestijging tussen 40 procent en 60 procent laten optekenen. De referentierente van de Deense centrale bank is sinds februari nog verder onder het nulpunt gedaald en bedraagt nu - 0,75 procent. Financiële analisten verwachten dat die negatieve rente nog minstens twee jaar zal aangehouden blijven.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 28 oktober 2015

CEO Degussa ziet een einde komen aan het negatieve sentiment in de goudsector

Wolfgang Wrzesniok-Rossbach, CEO bij Degussa – de grootste goudhandelaar in Europa – bediscussieerde bij Bloomberg de goudprijzen, de vraag naar goud en het openen van Degussa’s eerste kantoor in Singapore. Hij is van mening dat de goudmarkt nog steeds in de kinderschoenen staat, te zien aan haar uitbreidingsactiviteiten in Azië.

Volgens de CEO zien de vooruitzichten voor goud er een stuk rooskleuriger uit dan menigeen denkt. Goud gaat volgens hem richting de $1500,- en dat terwijl de algemene consensus is dat de prijs richting de $1000,- zal gaan.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 28 oktober 2015

Dit is hoeveel geld je moet verdienen om gelukkig te zijn

Geld maakt niet gelukkig, maar het helpt wel, klinkt het cliché. Dat kan kloppen, tenminste: tot op zekere hoogte. Nobelprijswinnaar economie Angus Deaton berekende een maximumgrens tot waar geld ons tevreden maakt over onze levenskwaliteit. Tijd om loonsopslag te vragen? Dat ontdek je hier.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 28 oktober 2015

Video: Willem Middelkoop in gesprek met Arjo Klamer

Willem Middelkoop sprak voor Café Weltschmerz met econoom Arjo Klamer over de economische crisis en over de lessen die we het afgelopen jaren geleerd hebben. Arjo Klamer is hoogleraar economie van de kunst en cultuur aan de Erasmus universiteit in Rotterdam. Klamer klinkt pessimistisch, als het gaat om de huidige economische ontwikkelingen en de vernieuwing van het systeem.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs