EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
69
kliks
37
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 12251 tot 12255
Geplaatst op: zaterdag 29 augustus 2015

4 geheimen van self-made miljonairs

Tom Corley spendeerde 5 jaar aan een studie van 233 self-made miljonairs. Wat is het succes van deze miljonairs? Corley wou weten of al deze miljonairs een gemeenschappelijke factor hebben die hen hebben gedreven naar succes. Uit zijn onderzoek blijkt dat er wel degelijk een gemeenschappelijke factor bestaat: ze hebben allemaal specifieke dagelijkse gewoontes.

Maar er is meer. Naast de belangrijke dagelijkse gewoontes vond Corley ook dat de meeste miljonairs ook een mentor hadden die hen de knepen van het vak leerde. De 233 miljonairs die mee deden aan zijn onderzoek hadden een gemiddeld vermogen van $ 4,3 miljoen. De juiste mentor vinden kan u dus $ 4,3 miljoen opleveren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 29 augustus 2015

Olieprijs spuit weer omhoog

De olieprijs ging vrijdag voor de tweede achtereenvolgende dag hard omhoog. Daarmee ligt de prijs van de grondstof op koers voor de grootste winst in één week sinds 2011.

De olieprijs ging vrijdag voor de tweede achtereenvolgende dag hard omhoog. Daarmee ligt de prijs van de grondstof op koers voor de grootste winst in één week sinds 2011.

Amerikaanse olie werd vrijdag bijna 7 procent duurder en kwam tussentijds uit op 45,45 dollar per vat. De prijs van Brentolie, de maatstaf voor olie uit onder meer Europa en het Midden-Oosten, ging met 6 procent omhoog naar 50,44 dollar per vat. Donderdag liepen de prijzen al met ruim 10 procent op, waarmee de sterkste stijgingen sinds het begin van de eeuw werden gerealiseerd.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zaterdag 29 augustus 2015

Botswana is niet langer de grootste diamantproducent van de wereld

Rusland heeft het voorbije jaar Botswana verdrongen als grootste diamantproducent van de wereld. Dat blijkt uit een rapport van het Kimberley Process Certification Scheme (KPCS), de internationale autoriteit die de herkomst van diamanten controleert. Canada eindigde op een derde plaats, gevolgd door Angola en Zuid-Afrika.

De wereldwijde productie kende volgens het rapport het voorbije jaar een groei met 4 procent tot 14,5 miljard dollar. De gemiddelde prijs per karaat steeg met 8 procent tot 116,17 dollar. In volumes daalde de wereldwijde productie met 4 procent tot 124,778 miljoen karaat. Lesotho ontving het voorbije jaar per volume de beste prijs voor zijn diamantproductie.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zaterdag 29 augustus 2015

Waarom de Chinese stimulering tevergeefs kan zijn

Stuck between a rock and hard place. Mick Jagger zong het al en China kan er nu ook over meepraten. De kapitaalvlucht nam in het voorjaar al forse vormen aan. En lijkt nu verder toe te nemen na de devaluatie van de yuan. Het toelaten van ‘meer marktwerking’ leidde volgens SocGen al tot ruim $ 100 miljard aan Chinese verkopen van Amerikaanse staatsobligaties om de yuan te stabiliseren. En dat is net zoveel als in het hele eerste halfjaar.

Met die stabilisatie ontstaat er een probleem. Want terwijl de Chinezen hun dollars verkopen om yuans te kopen, neemt de monetaire liquiditeit af. De centrale bank haalt immers yuans uit de markt. En verkrapping van de liquiditeit is wel het laatste wat je als land wilt als je economie aan het verzwakken is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 28 augustus 2015

China verkoopt Amerikaanse staatsobligaties

China heeft in de afgelopen twee weken tenminste $106 miljard aan valutareserves verkocht, waaronder langlopende Amerikaanse staatsobligaties. China verkoopt Amerikaans schuldpapier om de waarde van de munt te stabiliseren, na de devaluatie van twee weken geleden. Chinezen en Russen verschuiven hun voorkeur van dollarreserves naar fysiek goud. Beide landen hebben de afgelopen jaren honderden tonnen goud aan hun reserves toegevoegd, terwijl ze hun blootstelling aan dollars verkleinden.

Lees verder op Hollandgold

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs