EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
74
kliks
36
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
33
kliks
33
kliks
33
kliks
Bron: Biflatie.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 12291 tot 12295 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 17 september 2015

'Olieprijs nog vijftien jaar op laag niveau'

De olieprijzen kunnen nog vijftien jaar op de huidige lage niveaus blijven en er bestaat zelfs een kans dat de prijzen dalen tot 20 dollar per vat.

De olieprijzen kunnen nog vijftien jaar op de huidige lage niveaus blijven en er bestaat zelfs een kans dat de prijzen dalen tot 20 dollar per vat.

Dat denkt de Amerikaanse zakenbank Goldman Sachs.

Goldman verwacht op langere termijn een olieprijs van 50 dollar per vat (van 159 liter), aldus het hoofd van de divisie voor grondstoffenonderzoek van het financiële concern.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 17 september 2015

Waarom werkloosheid maar niet verder omlaag gaat

Het percentage van de Nederlandse beroepsbevolking dat geen werk heeft schommelt al een jaar lang rond de 7 procent. Het aantal banen neemt weliswaar toe, maar meer mensen zijn ook op zoek naar werk.

De economie komt langzaam weer op stoom. In het tweede kwartaal van dit jaar was het nationaal inkomen 1,6 procent groter dan in dezelfde periode een jaar eerder, becijferde het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Dat ondanks het gedeeltelijk dichtdraaien van de gaskraan in Groningen.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 17 september 2015

Na Federal Reserve nu ook Bank of England ‘klaar’ voor renteverhoging

Deze avond om 20u zal er tijdens de beleidsvergadering van de Amerikaanse centrale bank beslist worden of de rente al dan niet verhoogd kan worden. Ook korter bij huis staat er een renteverhoging op het schema, de bestuurders van de Bank of England zien dergelijke beleidsaanpassing ook wel zitten.

Momenteel handhaaft de Bank of England een rente van 0,5 procent. Het is ondertussen 9 jaar geleden dat de BoE de rente voor het laatst verhoogde, maar hier kan de komende maanden verandering in komen volgens de Britse gouverneur van de centrale bank, Mark Carney.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 17 september 2015

Zilverprijs stijgt 3,75% in aanloop naar FED

De zilverprijs steeg gisteren 3,75%. De markt houdt er blijkbaar rekening mee dat de FED...

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: donderdag 17 september 2015

Domeinnaam Gold.co.uk brengt recordbedrag op

In het Verenigd Koninkrijk is onlangs een recordbedrag van £600.000 (omgerekend ruim €820.000) neergeteld voor de domeinnaam gold.co.uk, zo bericht de Telegraph. Voor zover bekend is dat het hoogste bedrag dat ooit betaald is voor een webadres dat eindigt op het Britse 'co.uk'. 

Lees verder op Hollandgold
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs