Nieuws / Artikelen met het woord

57264 artikelen gevonden. Artikel 12296 tot 12300
Bron: Goudstandaard
Geplaatst: vrijdag 3 juli 2015

Goudprijs in India lager door tegenvallende vraag

In India ligt de goudprijs per troy ounce op dit moment $8 tot $15 beneden de internationale goudprijs in Londen, zo meldt Reuters. De korting op goud is het gevolg van een relatief zwakke vraag in combinatie met ruime voorraden bij goudhandelaren.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 3 juli 2015

Video: Starikov over centrale banken en geldcreatie

In deze video geeft de Russische schrijver en politicus Nikolai Starikov zijn mening over de soevereiniteit van landen, centrale banken, geldcreatie en oneerlijke concurrentie als gevolg van het monetaire beleid van Westerse landen. Volgens hem is het Westerse monetaire systeem gedoemd vroeg of laat ineen te storten.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 3 juli 2015

Advies economiedocenten Griekenland: “Blijf in de Eurozone”

Griekenland moet er alles aan doen om in de Eurozone blijven, dat staat in een verklaring die ondertekend is door in totaal 246 economiedocenten van verschillende Griekse hogescholen en universiteiten. Het verlaten van de Eurozone en de EU brengt onvoorspelbare en desastreuze gevolgen met zich mee voor de nationale veiligheid en de democratische stabiliteit van ons land.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 2 juli 2015

'Griekse crisis kan ook luchtvaart raken'

De wereldwijde vraag naar vliegtickets blijft stevig aantrekken, maar de crisis rond Griekenland vormt een serieuze bedreiging voor de groei in Europa.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 2 juli 2015

'Griekse banken kunnen uiteindelijk steun krijgen uit noodfonds'

De noodlijdende Griekse banken kunnen indien de Europese Centrale Bank de noodsteun intrekt, toch overeind worden gehouden met geld uit het permanente noodfonds ESM.