EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 12296 tot 12300 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 2 november 2015

Industrie China krimpt, meer stimulering in aantocht?

De wereld kijkt met argusogen naar China. Zet de groeivertraging door, ondanks een veelheid aan stimuleringsmaatregelen vanuit Peking? Het laatste cijfer uit het land van president Xi lijkt dat te bevestigen: het officiële PMI-cijfer voor oktober (49,8) duidt op verdere krimp van de Chinese industrie.

Activiteiten in China’s industriële sector zijn in oktober voor de derde achtereenvolgende maand verminderd. Dit versterkt de angst onder beleggers en economen dat de groei blijft dalen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 2 november 2015

'Bevolkingsgroei is fundament voor huizenmarkt'

De groei van de bevolking houdt in Nederland de vraag naar huizen en de prijzen daarvan op peil. Hetzelfde geldt voor het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Dat stelt kredietbeoordelaar Moody's in een maandag verschenen rapport over de huizenmarkt in een aantal Europese landen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 2 november 2015

‘Saoedi-Arabië wil alliantie met Rusland’

De Saoedische koning Salman is onder de indruk van het optreden van Rusland in de strijd tegen Islamitische Staat (ISIS) en wil daarom nog voor het einde van dit jaar een bezoek brengen aan Moskou om een alliantie te smeden. Dat schrijft Mordechai Kedar in een opiniestuk voor de Israëlische krant Arutz Sheva.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: zondag 1 november 2015

Video: Dit is wat er deze week gaat gebeuren op economisch gebied

Ook deze week domineren de kwartaalcijfers het economische nieuws. Maar er is ook aandacht voor cijfers over de Nederlandse economie en reisorganisatie OAD.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 1 november 2015

Hoe zou het nog zijn met de … Griekse (failliete) banken?

De Griekse banken moeten dringend hun kapitaalbuffers versterken met minstens 14,4 miljard euro aldus de Europese Centrale Bank (ECB). Dit bedrag zou noodzakelijk zijn om de kosten op te vangen aan problemen welke nog steeds acuut zijn in de Griekse economie.

Deze steun is aanvankelijk minder dan er in eerste instantie werd gevreesd. De ECB schat de kapitaalbehoefte voor de 4 grootste banken van het land na een stresstest op een 14,4 miljard euro. In hetbasisscenario is er sprake van een 4,4 miljard euro.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs