Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 1231 tot 1235
Bron: Geotrendlines
Geplaatst: maandag 10 juli 2017

Video: Lex Hoogduin over de zonden van de ECB

Volgens monetair econoom Lex Hoogduin heeft het monetaire beleid van de ECB op verschillende manieren gefaald. Het opkopen van staatsobligaties door de centrale bank was een verkapte vorm van een bail-out voor overheden, terwijl dat in strijd is met de afspraken die bij de oprichting van de ECB gemaakt zijn.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: maandag 10 juli 2017

Nederland steunt regime change in Syrie

De Nederlandse regering heeft vorig jaar een bedrag van $12.880 overgemaakt naar een Britse non-profit organisatie die de oppositie in Syrië steunt. Dat blijkt uit een document van het Amerikaanse ministerie van Justitie, dat vanwege het kader van transparantie bij wet openbaar werd gemaakt.

Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
Geplaatst: maandag 10 juli 2017

Ewald Engelen: de huizenmarkt is nog steeds een zeepbel

[video - de huizenmarkt is nog steeds een zeepbel]

Bron: XanderNieuws
Geplaatst: maandag 10 juli 2017

G20 Hamburg: Links wil dit geweld en deze anarchie over heel Europa verspreiden

Inside info van Duitse agent: Eén dode collega, andere permanent blind, veel zwaar gewonden: ‘Dit land is compleet naar de Filistijnen’ – Linkse leider in VS roept op tot ‘jihad’ tegen ‘blanke, islamofobe’ regering Trump

De ‘hel van Hamburg’: Volgens sommige schattingen lieten zo’n 100.000 linkse activisten terroristen met extreem geweld weten wat ze voor de rest van Duitsland en Europa in petto hebben. De autoriteiten stonden afgelopen nacht zelfs op het punt om de hulp van het leger in te roepen.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 10 juli 2017

Hevige rellen in Hamburg tijdens de G20

Er waren enorme rellen uitgebroken in Hamburg, waar de G20 afgelopen weekend bij elkaar kwamen om wereldzaken te bespreken. De politie in Hamburg heeft extra versterking aangevraagd omdat de betogingen veel groter en gewelddadiger zijn dan verwacht. Er zijn honderden gewonden en ook honderden auto’s in brand gestoken. 26 mensen zijn zwaargewond volgens de laatste berichten. Er waren 19.000 agenten op de been en daar komen er nog eens zo’n kleine 1000 bij, omdat de protesten aanzwellen alsmede de gewonde agenten en betogers.