EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
42
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 12316 tot 12320 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 3 november 2015

'Meerderheid 50-plussers niet voorbereid op pensioen'

Hoewel de meeste 50-plussers uitkijken naar de dag dat ze met pensioen gaan, voelt 60 procent zich onvoldoende voorbereid.  

Hoewel de meeste 50-plussers uitkijken naar de dag dat ze met pensioen gaan, voelt 60 procent zich onvoldoende voorbereid.  

​Dat blijkt uit onderzoek van platform Wijzer in Geldzaken dat dinsdag gepresenteerd wordt op de Pensioen3daagse. Het evenement moet mensen meer kennis bijbrengen over het pensioen.

Een derde van de ondervraagden uit het onderzoek wil zich beter voorbereiden en meer weten over de hoogte van het pensioen, de pensioenleeftijd en de consequenties van eerder stoppen met werken.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 3 november 2015

Prijzen grondstoffen dalen niet meer, maar ze stijgen evenmin

De markt voor grondstoffen staat bekend niet gecorreleerd te zijn aan die twee markten, je bent er als belegger veilig als het met aandelen en/of obligaties misgaat. Maar de grote voorraden en de groeivertraging in China doen vermoeden dat de prijzen nog heel lang laag kunnen blijven. De grondstoffencyclus kan historisch gezien 20 tot 40 jaar duren!

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 3 november 2015

'ECB en bankiers bijeen vlak voor topbesluiten'

Bestuurders van de Europese Centrale Bank (ECB) spraken met bankiers en vermogensbeheerders kort voordat belangrijke beleidsbesluiten werden genomen. 

Bestuurders van de Europese Centrale Bank (ECB) spraken met bankiers en vermogensbeheerders kort voordat belangrijke beleidsbesluiten werden genomen. 

Soms zagen beide partijen elkaar enkele dagen daarvoor nog en in een enkel geval zat er slechts een paar uur tussen.

Dat blijkt uit kopiën van de agenda's van zes leden van de raad van bestuur van de ECB, waarover zakenkrant Financial Times beschikt. Daarin staan afspraken tussen augustus 2014 en augustus 2015. In dergelijke ontmoetingen wordt nooit marktgevoelige informatie gedeeld, benadrukt de ECB.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 3 november 2015

Saoedi-Arabië voelt lage olieprijs en neemt een bijzondere maatregel

De lage olieprijs begint nu ook serieuze gevolgen te krijgen voor de rijkste olielanden. Zo neemt Noorwegen momenteel maatregelen om ontstane tekorten in te dammen. En in Saoedi-Arabië worden de duimschroeven aangedraaid. Het land roept een speciaal bureau in het leven om de grote overheidsuitgaven in te perken.

Het rijke Saoedi-Arabië worstelt met de lage olieprijs. Het land stevent – voor het eerst sinds zes jaar – af op een begrotingstekort. Om de begroting weer op orde te krijgen, neemt het land nu een bijzondere maatregel: er wordt een speciale organisatie opgetuigd om de budgetten van ministeries, gemeenten en provincies te controleren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 3 november 2015

Raad van Bestuur van de ECB sprak enkele uren voor belangrijke besluiten met banken en vermogensbeheerders

Uit de agenda’s over 2014 en 2015 van de zes leden van de Raad van Bestuur van de ECB blijkt dat zij regelmatig afspraken hebben met medewerkers van banken en vermogensbeheerders, slechts dagen en soms zelfs enkele uren voordat de ECB belangrijke beleidsbeslissingen neemt. De Raad bestaat uit president Mario Draghi, vice-president Vítor Constâncio en directieleden Benoît Cœuré, Sabine Lautenschläger, Yves Mersch en Peter Praet.

De afspraken die Benoît Cœuré en Yves Mersch hadden met medewerkers van UBS op de dag voor een beleidsvergadering over de rente in september 2014 zijn op zijn minst verwarrend te noemen. Cœuré ontmoette daarnaast ook mensen van BNP Paribas en BlackRock.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs