Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 12326 tot 12330
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 2 juli 2015

De grote euro-leugen doorprikt

Terwijl we naar de finale ontknoping van de Griekse tragikomedie stomen, zijn zowel team Varoufakis als team Dijsselbloem/Lagarde het over één zaak roerend eens: de euro is fantastisch.

Inderdaad, zowel de eurogroep als de linkse critici weigeren vragen te stellen bij de muntunie. Varoufakis, luis in de pels van Brussel en Frankfurt, hield onlangs nog een wanhopig pleidooi om Griekenland bij de eurozone te houden.

Is dat niet eigenaardig? Mensen die politiek lijnrecht tegenover elkaar staan, maar het over de kern van de zaak eigenlijk roerend eens zijn?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 2 juli 2015

8 Tips om miljonair te worden

1 miljoen!! Miljonair!! Het blijft voor veel mensen een magisch nummer. Een miljonair met 1 miljoen bij een rendement van 5 % per jaar, heeft een extra inkomen van € 50.000. Maar hoe kom je aan 1 miljoen? Hoe word je miljonair? Onderstaande 8 principes zetten je op weg naar een vermogen met 7 cijfers.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 2 juli 2015

Voorspellingen van Dijsselbloem

Wat gebeurt er na zondag 5 juli ? Het is een vraag die menig belegger graag beantwoord ziet ! Jeroen Dijsselbloem, Nederlands minister van financiën en voorzitter van de Eurogroep, probeerde alvast die vraag te beantwoorden in de Tweede Kamer in Nederland. Welke mogelijke scenario’s zijn er en welke gevolgen ziet de minister ?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 2 juli 2015

“Grexit is nog verre van ingeprijsd”

Aandelen in de Verenigde Staten hebben Griekenland tot aan deze week genegeerd, en nu blijft de markt waarschijnlijk zeer volatiel totdat er een oplossing is gevonden. ‘We bevinden ons in feite in de buurt van all time highs’, zei Michael O’Rourke, chief market strategist bij JonesTrading. ‘Er was totaal geen risico ingeprijsd en zelfs op deze niveaus is er in de markt nog steeds weinig risico ingeprijsd.’

Afgelopen maandag ontstonden ook bij Amerikaanse aandelenbeleggers zorgen over Griekenland. Maar handelaren maakten zich niet alleen zorgen over Griekenland, ook de groei in China en de opborrelende schuldencrisis in Puerto Rico speelden een rol. Grote Amerikaanse beurzen daalden met 2 procent of meer. In Europa sloten de markten in veel gevallen met minnen van 3,5 procent of meer. De Japanse Nikkei daalde met een kleine 3 procent.

Bron: z24.nl
Geplaatst: donderdag 2 juli 2015

Groei Amerikaanse banen vertraagt, werkloosheid daalt naar 5,3 procent

De werkgelegenheid in de Amerikaanse economie is vorige maand minder sterk gegroeid dan in mei. Dat maakte het Amerikaanse ministerie van Arbeid donderdag bekend.

In juni werden per saldo 223.000 nieuwe banen gecreëerd in ‘s werelds grootste economie. Dat waren er 10.000 minder dan economen gemiddeld voorspelden.

Uit een nieuwe raming bleek verder dat er in mei 254.000 banen bijkwamen. Voor die maand werd eerder de aanwas van 280.000 arbeidsplaatsen gemeld.