EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 12346 tot 12350 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 27 november 2015

Perth Mint lanceert volgend jaar nieuw goudcontract

De Australische Perth Mint gaat in samenwerking met de grootste effectenbeurs van Australië een nieuw goudcontract op de markt brengen. Daarmee wordt het voor grote institutionele beleggers makkelijker om goud te kopen.

Lees verder op Doijer & Kalff
Geplaatst op: vrijdag 27 november 2015

Griekse economie op de knieën

De Griekse soap ligt ondertussen al enkele maanden achter ons en kende per chance een goede afloop, maar dat wilt daarom niet zeggen dat de situatie in Griekenland nu uitstekend is. Uit het kwartaalrapport blijkt dat de economie terug in het slop is geraakt door de woelige zomerperiode.

Het Griekse statistiekbureau Elstat heeft vrijdag nieuwe economische cijfers vrijgegeven voor het derde kwartaal. Men vreesde al voor een behoorlijk slecht rapport maar volgens de cijfers van Elstat staat het land er nog slechter voor dan eerst werd gedacht.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 27 november 2015

Nieuwe stroom geld in zicht voor Griekenland

Griekenland heeft zicht op de eerste uitbetaling van 2 miljard euro. De geldschieters en Griekenland zijn het op grote lijnen eens over een volgende set hervormingen en bezuinigingen die het noodlijdende land moet uitvoeren in ruil voor financiële steun. De puntjes worden nog op de i gezet, zei een woordvoerster van de Europese Commissie vandaag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 27 november 2015

Volgens de wetenschap hebben de ouders van succesvolle kinderen deze eigenschappen gemeen

Als ouder willen we allemaal dat ons kind gelukkig is, het goed doet en als het kan succesvol wordt in het leven. Er is echter geen enkele opvoeding die succes garandeert. Maar wetenschappers kwamen er wel achter dat bepaalde eigenschappen van de ouders de kans op succes drastisch kan verhogen.

Dit is wat de ouders van succesvolle kinderen met elkaar gemeen hebben.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 27 november 2015

De Euro kan nog dieper gaan wegvallen

De afgelopen dagen werd duidelijk dat de Europese Centrale Bank (ECB) er alles aan wil doen om de Europese economie op de rail te houden. We weten allemaal wel dat de Europese economie op dit moment gebukt gaat onder een zeer lage inflatie. De president van de ECB, Mario Draghi, is van mening dat deze inflatie in de toekomst zelfs zou kunnen gaan omslaan tot deflatie. Een dergelijk scenario heeft Japan al meerdere malen meegemaakt en het is daarom ook niet vreemd dat Draghi het scenario van deflatie wil voorkomen. Deflatie heeft de Japanse economie immers alleen maar verder in het slop getrokken.

De uitspraken van Mario Draghi hebben echter ook een keerzijde. Doordat de ECB openstaat voor verdere stimuleringsmaatregelen, is de waarde van de euro de afgelopen dagen flink afgenomen. De afgelopen twee dagen wist de koers van de euro/dollar zelfs te dalen tot koers 1.0608. En volgens Goldman Sachs moeten we ook de komende tijd rekening houden met een verdere daling van de koers van de euro.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs