EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1236 tot 1240 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 2 maart 2018

De fiscus heeft het gemunt op bitcoin-investeerders

Als je geïnvesteerd hebt in cryptomunten, zoals bitcoin, kun je maar beter op je hoede zijn. ZO heeft de fiscus haar pijlen gericht op Belgen die cryptocurrency hebben aangekocht. De eerste zaken zijn al geopend en de staat zal het daar wellicht niet bij laten.

Eerder berichtten we al dat de fiscus belastingen wil heffen op je investeringen in virtuele munten. De fiscus voegt nu de daad bij het woord. De eerste dossiers zijn al geopend, zegt De Standaard.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 2 maart 2018

Morgan Stanley: ‘De prijs van Lithium kan met 50% crashen’

Met de opmars van de elektrische wagen, lijkt er ook voor de essentiële grondstof Lithium een gouden toekomst weggelegd. Veel beleggers zien de vraag naar Lithium exploderen en voorspellen een stijgende prijs. Morgan Stanley kijkt echter naar het aanbod en verwacht een crash van de prijs voor Lithium met zo’n 50%.

Volgens Bloomberg New Energy Finance zal de productie van elektrische auto’s tegen 2030 stijgen met een factor x30. Investeringen in Lithium zullen de komende 12 jaren variëren tussen $350 miljard en $750 miljard. Hierbij zal slechts 1% van de globale lithiumreserves ontgonnen worden.

De toekomst voor Lithium ziet er dus goed uit. En dat reflecteert zich ook in de prijs die de laatste jaren meer dan verdubbelde.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 2 maart 2018

Zwitserland en Starbucks overwegen introductie van een eigen cryptomunt

Topman Howard Schultz van Starbucks zegt dat zijn bedrijf overweegt om een cryptomunt te introduceren als onderdeel van een nieuwe betalingsapp. Romeo Lacher, voorzitter van de Zwitserse aandelenmarkt, spreekt zich ook uit voor de ontwikkeling van een nationale cryptomunt.

In een interview met Fox Business zegt de topman van Starbucks dat ze onderzoek doen naar een digitale munt in combinatie met een betaalapp. Ze gaan daar waarschijnlijk blockchaintechnologie voor gebruiken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 2 maart 2018

'Importheffingen VS op aluminium en staal brengen handelsoorlog dichtbij'

De importheffingen voor buitenlands staal en aluminium die de Amerikaanse president Trump heeft aangekondigd zouden de wereld op de rand van een handelsoorlog kunnen brengen. Business Europe, de spreekbuis voor het Europese bedrijfsleven, waarschuwt daarvoor.

Directeur Markus Beyrer vreest dat het besluit zorgt voor ''verregaande verstoring’’ in de wereldhandel, met grote gevolgen voor het zakenleven en consumenten. ''Er zijn geen winnaars in een handelsoorlog.’’

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 2 maart 2018

Waarom maakt meer geld ons niet meer gelukkig?

“Ik wens dat iedereen rijk en beroemd mag worden, en dat ze alles krijgen waar ze ooit van hebben gedroomd. Zo zal men zien dat geld niet het antwoord is.” – Het is een beroemde uitspraak van acteur Jim Carey. En er zit veel waarheid in. Meer geld maakt ons meestal niet meer gelukkig.

Warren Buffett, veelvoudig multimiljardair, zei recent ook al dat hij even gelukkig is als een van de rijkste mensen ter wereld als toen hij begon met $10.000. Angus Deaton – econoom aan de Universiteit van Princeton – en Nobelprijs voor zijn onderzoek naar armoede en ontwikkeling, berekende dat je dagelijkse geluk stagneert wanneer je meer dan €70.000 per jaar verdient.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs