EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 12406 tot 12410 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 24 november 2015

Gazprom wil aandeel in Britse gasleiding verkopen

Vorige week schreven we op Marketupdate dat Duitsland en Rusland vergevorderde plannen hebben voor de bouw van een tweede gasleiding door de Oostzee. Daarmee kan niet alleen Duitsland, maar ook de rest van Europa van aardgas voorzien worden. Om de sancties te omzeilen verkoopt Gazprom nu haar aandeel in een gasleiding tussen Groot-Brittannië en België. 

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 24 november 2015

Terrorisme excuus om contante betalingen te verbieden

Afgelopen weekend was de ING Hackathon 24hCoding in Boekarest. Het werd georganiseerd om de beste en meest innovatieve diensten en hulpmiddelen te vinden voor de “Bank van de Toekomst”. Het thema van dit jaar was de “Next generation digital bank“. Blijkbaar niets zo belangrijk als het digitaliseren van betalingen. Handig en veilig toch?

Maar in toenemende mate wordt over heel de wereld betalen met cash zelfs verboden. Vanaf 1 januari 2014 zijn contante betalingen in België bij wet beperkt tot een maximum van €3,000. Daarboven ben je met andere woorden strafbaar.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 24 november 2015

NAVO lid Turkijke schiet Russisch vliegtuig uit de lucht

Eskalation im Nahen Osten: Der Nato-Staat Türkei hat einen russischen Kampfjet abgeschossen. Die Maschine hatte den türkischen Luftraum nicht verletzt.

Eskalation im Nahen Osten: Der Nato-Staat Türkei hat einen russischen Kampfjet abgeschossen. Die Maschine hatte den türkischen Luftraum nicht verletzt.

Die türkische Luftwaffe hat ein russisches Kampfflugzeug an der syrischen Grenze abgeschossen. Das russische Verteidigungsministerium erklärte laut den Nachrichtenagenturen Ria und Interfax am Dienstag, die Maschine habe den türkischen Luftraum nicht verletzt und sei über Syrien getroffen worden. Die Maschine soll von türkischen F-16 Maschinen abgeschossen worden sein. Die beiden Piloten hätten sich durch die Schleudersitze gerettet, schreibt die TASS. Informationen der Reporterin von CNN Turk, Hatice Demircan, zufolge soll sich ein russischer Pilot mittlerweile in Gefangenschaft einer turkmenisch-syrischen Miliz befinden. Der Standort des Co-Piloten ist noch unbekannt.

Lees verder op deutsche-wirtschafts-nachrichten
Geplaatst op: dinsdag 24 november 2015

Waarom Finland nog steeds in een recessie zit

Finland is nog altijd niet hersteld van de financiële crisis, want ruim zes jaar later ligt het bbp nog altijd 6% onder het niveau van voor de crisis. En dat terwijl het land eigenlijk best goede papieren heeft. Hoe kan dat?

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 24 november 2015

10 jaar Merkel: 'Keizerin van het Vierde Reich' of 'Koningin van Europa'?

De Duitse kanselier Angela Merkel was vorige zondag 10 jaar aan de macht. De voorbije weken is dikwijls op een vroegtijdige exit van Merkel gespeculeerd. NV-A voorzitter Bart De Wever zei recent nog dat haar ontslag een kwestie van weken is. De Zwitserse krant Le Temps geeft toe dat Merkel vaak onder vuur is komen te staan voor de manier waarop ze leiding geeft aan Europa, maar ziet ook in de toekomst nog een grote rol voor haar weggelegd. Volgens de krant is Duitslands sterkte vooral te wijten aan de zwakte van zijn Europese partners:

"Haar tegenstanders noemen haar de «Kaiserin» aan het hoofd van het vierde «Reich». Haar fans zien in deze vrouw de «koningin van Europa», een morele autoriteit. Na tien jaar aan de macht laat de Duitse kanselier niemand onverschillig.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs