Nieuws / Artikelen met het woord

57280 artikelen gevonden. Artikel 12406 tot 12410
Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 30 juni 2015

Nederlandse economie trekt verder aan

De Nederlandse economie stond er in juni opnieuw beter voor dan in de voorgaande maand.

De verbetering is onder meer te danken aan het groeiende vertrouwen onder producenten en consumenten. Verder gaan de export, investeringen en de consumptie volgens de meest recente cijfers nog altijd vooruit en produceert de industrie meer dan een jaar geleden.

Bron: z24.nl
Geplaatst: dinsdag 30 juni 2015

Huizenmarkt: ‘verkoper krijgt meer macht’

De woningmarkt in Nederland herstelt veel sterker dan eerder gedacht. Waarschijnlijk worden daardoor dit jaar 10 procent meer woningen verkocht dan in 2014 en stijgen prijzen met drie procent.

Dat voorspelt het economisch bureau van ABN AMRO in een dinsdag gepubliceerd rapport. Eind vorig jaar ging de bank nog uit van een stabilisatie van de woningmarkt.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 30 juni 2015

Fotoserie: Griekenland hamstert geld, brandstof en eten

Grieken horen van de regering dat hun spaargeld veilig is en halen daarom massaal geld van de bank. Ook zijn er velen die uit voorzorg brandstof en voedsel inslaan. Zero Hedge haalde een verzameling foto’s van twitter.

Bron: het Parool
Geplaatst: dinsdag 30 juni 2015

Tweederde pensioenfondsen in problemen

Tweederde van de Nederlandse pensioenfondsen staat er financieel zo slecht voor dat de fondsen een herstelplan moeten maken van De Nederlandsche Bank. Insiders hebben aan de Volkskrant bevestigd dat het om zo'n 160 van de 250 pensioenfondsen gaat.

[...]

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 30 juni 2015

Griekenland wil in de Eurozone blijven

De meerderheid van de Griekse bevolking wil in de Eurozone blijven, zo schrijft de Griekse krant Ekathimerini op basis van twee peiling die afgelopen zondag gehouden werden. Wanneer de bevolking zou mogen kiezen tussen een vertrek uit de eurozone of voor de weg van harde bezuinigen en hervormingen, dan kiest de meerderheid voor die laatste optie.