EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 12446 tot 12450
Geplaatst op: zaterdag 5 september 2015

Hoe word je Elon Musk?

Elon Musk is een geval apart. Toch zouden vele mensen in zijn schoenen willen staan. Deze self-made miljonair was de oprichter van PayPal, Tesla Motors, SpaceX en SolarCity. Elon Musk is naast visionair ook nog een kapitalistische genie.

Elon Musk bouwde een imperium van elektrische auto’s over batterijen tot zonne-energie. Musk maakte bedrijven waarvan andere mensen dachten dat ze nooit konden bestaan. Hoe doet hij dit?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 4 september 2015

Slechts 173.000 nieuwe banen in VS, werkloosheid toch omlaag

De Amerikaanse werkloosheidcijfers laten beleggers opnieuw in verwondering achter. Waar de consensus lag op een creatie van tegen de 220.000 nieuwe banen in augustus, kwam deze uit op slechts 173.000 banen. En passant stelden de statistici het getal van juli echter met 30.000 banen omhoog bij tot 245.000.

Kijken we alleen naar de banen gecreëerd in het bedrijfsleven, de private payrolls, dan kwamen er slechts 140.000 banen bij, tegen een verwachting van 215.000. Dat is wel een enorme misser, ondanks de opwaartse bijstelling met 14.000 banen voor juli tot 224.000.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 4 september 2015

Werkloosheid in VS gedaald naar laagste peil in zeven jaar

De werkloosheid in de Verenigde Staten is vorige maand gedaald tot het laagste niveau in ruim zeven jaar.

De werkloosheid in de Verenigde Staten is vorige maand gedaald tot het laagste niveau in ruim zeven jaar.

Dat meldt het Amerikaanse ministerie van Arbeid vrijdag.

De werkloosheid zakte vorige maand van 5,3 naar 5,1 procent van de beroepsbevolking. Dat is het laagste niveau sinds april 2008.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 4 september 2015

Canadese munthuis ziet verkoop zilveren munten stijgen

De Royal Canadian Mint verkoopt dit jaar opnieuw veel zilveren munten, zo blijkt uit de nieuwste cijfers van het munthuis. Met een verkoop van 15,7 miljoen troy ounce zilver in de eerste helft van dit jaar ligt het munthuis op schema om recordjaar 2014 te overtreffen.

Lees verder op Doijer & Kalff
Geplaatst op: vrijdag 4 september 2015

Tijd om goudmijnaandelen terug op te vissen?

Grondstoffenprijzen hebben al een tijdje niet meer zo laag gestaan. Om de maand bereiken we wel een nieuw dieptepunt. Goud, zilver, koper, olie… alles moet eraan geloven.

Grondstoffenprijzen hebben al een tijdje niet meer zo laag gestaan. Om de maand bereiken we wel een nieuw dieptepunt. Goud, zilver, koper, olie… alles moet eraan geloven.

Hoe lang zal dit nog blijven duren, wanneer zal deze sector stilaan beginnen te stabiliseren en hoe kunnen we hiervan profiteren?

Volgens beursgoeroe Marc Faber zitten we niet meer ver verwijderd van de absolute bodem en adviseert beleggers om hun focus te verleggen naar de grondstoffenmarkt. Hij heeft een grote voorkeur voor edelmetalen en mijnbouwaandelen.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs