EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 12451 tot 12455 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 26 oktober 2015

Column Kees de Kort | Buigen voor de financiële markten

In Portugal wordt een linkse politieke partij buitenspel gezet om de financiële markten rustig te houden. Op zo’n manier de democratie aan de kant schuiven gaat ver, betoogt BNR’s macro-econoom Kees de Kort.

Bij de verkiezingen deze maand in Portugal boekte uiterst links een kleine overwinning. Deze partij wil geen bezuinigingen meer.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 26 oktober 2015

Vraag naar goud in China dit jaar mogelijk naar record

De vraag naar goud in China kan dit jaar het recordniveau van 2013 overstijgen, aldus de Chinese Gold & Silver Exchange Society. Zorgen over de groei van Chinese economie, de correctie op de aandelenmarkt en de waardedaling van de yuan zijn allemaal factoren die de aantrekkingskracht van het edelmetaal versterken.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: maandag 26 oktober 2015

Hyperinflatie: Leven als een prins in Venezuela

Wie het nieuws op Marketupdate al wat langer volgt weet dat er in Venezuela een serieuze valutacrisis gaande is. De munteenheid van het land, de bolivar, heeft de afgelopen jaren zoveel waarde verloren dat we inmiddels kunnen spreken van hyperinflatie. Maar wat betekent hyperinflatie voor iemand die betaald krijgt in een andere valuta? VICE News zocht het uit...

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 26 oktober 2015

Chinezen kopen olieveld in Texas

De Chinese onderneming Xinchao Shiye is van plan een olieveld in de Verenigde Staten over te nemen. Het beursgenoteerde bedrijf heeft een intentieverklaring ondertekend om het olieveld voor een bedrag van 8,3 miljard yuan over te nemen, dat is omgerekend ongeveer $1,3 miljard. Het veld ligt in de staat Texas, om precies te zijn op het grondgebied van Howard en Borden. 

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 26 oktober 2015

Grafiek: Stimuleringsprogramma ECB in perspectief

Eerder deze maand zei Vitor Constancio van de ECB nog dat de centrale bank voldoende ruimte heeft haar stimuleringsprogramma uit te breiden, omdat hun stimuleringsprogramma van €60 miljard per maand nog steeds relatief klein is in vergelijking met dat van andere centrale banken.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs