Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 12466 tot 12470
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 29 juni 2015

Russische roebel zakt weg

De roebel is op weg naar zijn laagste niveau in 2 weken, doordat de steun van lokale belastingen afnam en verlening van sancties van de Europese Unie (ingesteld vanwege Oekraïne) zorgden voor nieuwe zorgen over of bedrijven hun buitenlandse schulden wel kunnen financieren.

De Russische roebel daalde tot nu toe in juni met zo’n 4 procent. Verder daalden obligaties vorige week, waardoor de rente op 5-jaars obligaties van de staat er steeg tot ruim 11 procent.

Bron: z24.nl
Geplaatst: maandag 29 juni 2015

Griekse banken blijven zeker een week dicht

De Griekse banken blijven tot en met volgende week maandag dicht. Geldopnames bij pinautomaten in Griekenland worden voorlopig beperkt tot een maximum van 60 euro per dag en internationale betalingen via Griekse banken en overboekingen naar het buitenland worden voorlopig verboden.

Bron: wijwillenhetweten.nl
Geplaatst: maandag 29 juni 2015

57 landen richten nieuwe Aziatische ontwikkelingsbank op

Maandag is in Peking een akkoord afgesloten over de stichting en de statuten voor een nieuwe Aziatische Ontwikkelingsbank. De documenten voor deze bank, officieel de Asian Infrastructure Investment Bank (AIIB), werden ondertekend door 57 landen.

Bron: JDreport.com
Geplaatst: maandag 29 juni 2015

De Bankwereld, verrot tot op het bot!

Vertonen banken crimineel gedrag? Oordeel zelf. Banken rekenen geen 4% maar 400% rente, ja u leest het goed, 400% Rente. Zie de berekening verder in dit verhaal.

De belangenverstrengeling van politiek en bankwereld, is vele malen erger dan Corruptie en moet worden gestopt. De macht is in handen van een kleine groep mensen achter de bank, zeg maar “ de Wereldbank “ , de bank der banken, die over een ongelimiteerde hoeveelheid geld beschikt, die ze zelf kunnen scheppen en waarmee ze regeringsleiders en politiek naar hun hand kunnen zetten of in hun greep hebben. Zij hebben het Monopoly.

[...]

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 29 juni 2015

AEX opent 4 procent lager door escalatie Griekenland

De Europese beurzen worden maandag fors geraakt door de escalatie van de Griekse crisis. Marktanalist Ingrid Eltink van IG Nederland voorspelt dat de AEX minstens twintig punten onder de slotstand van vrijdag opent.

Dat komt neer op een verlies van 4 procent.

[...] Officieel is Griekenland nog lid van de eurozone en verstrijkt de deadline voor de eerstvolgende aflossing dinsdag om middernacht. Beleggers op de beurzen in Azië leken al uit te gaan van de financiële ondergang van het land.