EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 12476 tot 12480 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 22 oktober 2015

Italië goed op weg om Europees succesverhaal te worden in 2 jaar tijd

De hervormingen van de Italiaanse premier Renzi beginnen eindelijk vruchten af te werpen waardoor het land kan ontsnappen uit de negatieve spiraal waarin het beland was.  Vergeleken met de huidige economische motor in de eurozone, Duitsland, is er reeds een duidelijke toenadering merkbaar.

Italië was jarenlang één van de echte probleemkinderen in Europa. De economie vertraagde er sterk, zowel tijdens als na de financiële crisis, de corruptie scheert er hoge toppen, bureaucratie is een ramp en zo kunnen we wel even doorgaan. Vandaag is de economische output van het land dan ook nog steeds onder het niveau van 2008.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 22 oktober 2015

Rijk worden: 10 manieren dat rijke mensen anders denken dan u

Rijk worden begint in de eerste plaats met te denken als een echte miljonair.

Rijke mensen geloven dat armoede de wortel is van alle kwaad

Rijk worden begint in de eerste plaats met te denken als een echte miljonair.

Rijke mensen geloven dat armoede de wortel is van alle kwaad

Terwijl de gewone mensen denken dat geld de wortel is van alle kwaad denken rijke mensen juist het tegenovergestelde. De gewone mensen worden gebrainwashed om te denken dat rijkdom te maken heeft met geluk of gesjoemel. De rijke mensen weten dat geld niet gelukkig maakt, maar dat het leven wel gemakkelijker is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 22 oktober 2015

De lage olieprijs begint een probleem te worden

De olieprijs is de afgelopen twee jaar flink in waarde gedaald en steeds meer grote oliebedrijven beginnen in de problemen te raken. De winsten dalen immers flink en veel bedrijven hebben zelfs te maken met negatieve winstcijfers. De afgelopen tijd is ons vooral voorgehouden dat een lage olieprijs gunstig is voor de consumenten. En hier zit ook zeker een kern van waarheid in. De lage olieprijs zorgt er immers voor dat onze brandstofkosten dalen en op die manier stijgt onze koopkracht. En een stijgende koopkracht zorgt voor een stijgend consumentenvertrouwen. En dit stijgende consumentenvertrouwen zorgt er dan weer voor dat we meer (grote) uitgaven doen en daarmee stijgt de omzet bij de bedrijven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 21 oktober 2015

Rusland verwacht blijvende lage olieprijzen

De olieprijzen zijn de afgelopen weken flink hersteld en er wordt heel wat gespeculeerd over wat de verdere prijsevolutie zal zijn. Verschillende experts beweren dat 50 dollar per vat het nieuwe normaal wordt, maar er zijn ook analisten en experts die beweren dat we terug richting de 80 dollar zullen gaan.

De Amerikaanse olieproductie is sinds vorig jaar flink toegenomen daar een nieuwe winningsmethode genaamd ‘fracking’. Hierdoor kwamen de olieprijzen zwaar onder druk te staan door het enorm grote aanbod op de markt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 21 oktober 2015

Bill Ackman verloor zojuist $ 900 miljoen in 15 minuten

Hedge funds hebben het dit jaar niet makkelijk. David Einhorn van Greenlight gaat nat op SunEdison, Delta Lloyd en zijn kolenmijners. En vandaag gaat Bill Ackman, die met zijn Pershing Square $ 16,5 miljard beheert, snoeihard onderuit op farmaciereus Valeant Pharma (VRX).

In mei dit jaar noemt Ackman Valeant nog het ideale ‘platform’-bedrijf, dat enorm veel waarde kan toevoegen door acquisities. De hedgie vergelijkt de onderneming zelfs met het Berkshire Hathaway van superbelegger Warren Buffett. Hij stopt 20% van zijn fonds in Valeant tegen

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs