EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 12486 tot 12490 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 18 november 2015

Amerikaanse olie kort onder 40 dollar per vat

De prijs van een vat Amerikaanse olie is woensdag korte tijd en voor het eerst sinds augustus tot onder de 40 dollar per vat gezakt. De prijsdaling volgde toen bleek dat de voorraden ruwe olie in de Verenigde Staten afgelopen week zijn toegenomen.

Volgens het ministerie van Energie namen de voorraden ruwe olie met 252.000 vaten toe.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 18 november 2015

België: terreurnest van Europa

België is de risee van Europa, dat is alvast te lezen in veel buitenlandse kranten. Het Brusselse beleid wordt tot op de grond afgebroken. Alleen Justitieminister Koen Geens (CD&V) ziet geen probleem. Brussel, een meerwaarde voor Vlaanderen?

Dat de socialistische president François Hollande nu de Belgen met de vinger wijst, zal bij de Franstalige socialisten ongetwijfeld op gejuich onthaald zijn. Philippe Moureaux, decennialang burgemeester van Molenbeek en sterke man van de Brusselse PS die erin slaagde om de zesde staatshervorming te herleiden tot een nieuwe transfermachine ten voordele van Brussel zonder de minste toezegging voor beter bestuur, blijft hautain alle verantwoordelijkheid afwijzen. Nu ja, ook bij de Vlaamse media is het ‘bon ton’ om de bekrompen en racistische Vlamingen met de vinger te wijzen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 18 november 2015

Column Kees de Kort | China's transformatie

China's transformatie van productie- naar consumptie-economie gaat niet zonder slag of stoot, zegt BNR's macro-econoom Kees de Kort.

China's transformatie van productie- naar consumptie-economie gaat niet zonder slag of stoot, zegt BNR's macro-econoom Kees de Kort.

Die transformatie is het lange termijn-verhaal van China, volgens De Kort: "Het idee was heel lang produceren, produceren, produceren. Sinds kort moet er meer geconsumeerd worden, China wil meer een westers land worden. Dat klinkt natuurlijk heel simpel, maar dat is het niet. Het is enorm proces. In dat productieproces zijn ongelofelijk veel bedrijven gekomen die totaal inefficiënt zijn, is er een ongelofelijke schuldenberg ontstaan en dat moet getransformeerd worden in een hele andere economie."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 18 november 2015

Salaris: 8 signalen dat u te weinig verdient

De meeste mensen werken om geld te verdienen. Ons salaris is meestal een goede aanwijzing van de werkgever over zijn tevredenheid. Ons salaris vertelt ons of we gewaardeerd worden of niet. Bijna vier op 10 werknemers vindt echter dat hij of zij te weinig verdient.

Het is natuurlijk ook een grijze zone. Het is niet altijd eenvoudig om uw salaris te vergelijken met dat van een collega. Toch zijn er bepaalde signalen die kunnen aangeven dat u te weinig verdient en dat u recht heeft op opslag.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 18 november 2015

'Mogelijk tegenvaller 1 miljard op gasbaten'

Het kabinet moet rekening houden met een tegenvaller voor de schatkist van ongeveer 1 miljard euro als de gaskraan in Groningen verder dichtgaat, zoals de Raad van State woensdag heeft bepaald.

Bronnen op het Binnenhof bevestigen berichtgeving daarover door Het Financieele Dagblad.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs