EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 12491 tot 12495 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 21 oktober 2015

Rusland kocht in september 34 ton goud

Rusland heeft in de maand september opnieuw veel goud aan haar reserves toegevoegd, zo blijkt uit de laatste cijfers van de Russische centrale bank. De goudvoorraad groeide met 1,1 miljoen troy ounce (omgerekend 34,21 ton) naar een totale omvangt van 43,5 miljoen troy ounce.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: woensdag 21 oktober 2015

Export Japan bereikt nieuw dieptepunt

De Japanse export hapert. Hoewel de vraag naar producten vanuit Europa en de VS toenam, daalde de uitvoer naar Aziatische landen aanzienlijk. Grote vraag is nu hoe de Japanse centrale bank zal reageren op deze tegenvallende cijfers.

De Japanse export groeide vorige maand met 0,6 procent, het laagste tempo in meer dan een jaar tijd. Economen hadden gerekend op een toename van de uitvoer met 3,8 procent.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 21 oktober 2015

'Vijftien eurolanden stonden achter tijdelijke Grexit'

Vijftien van de negentien eurolanden stonden achter het plan om Griekenland tijdelijk uit de eurozone te zetten.

Vijftien van de negentien eurolanden stonden achter het plan om Griekenland tijdelijk uit de eurozone te zetten.

Dat meldt de Engelstalige Griekse krant Ekathimerini woensdag.

De Duitse minister van Financiën Wolfgang Schäuble stelt dit in de dinsdag door televisiezender Arte uitgezonden documentaire Grèce, le jour d’après.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 21 oktober 2015

China verkoopt miljarden aan Amerikaanse obligaties, de Amerikanen interesseert het niets

Het maandelijkse Treasury International Capital rapport (TIC) kan gezien worden als een samenvatting van alle grensoverschrijdende geldstromen in Amerikaanse staatsobligaties. Het is een van die rapporten die de gemiddelde belegger tot nu toe weinig kon interesseren. Dat staat wellicht te veranderen.

Het meest recente TIC rapport toont aan dat buitenlandse vraag naar Amerikaanse obligaties sinds januari gedaald zijn tot $6,08 biljoen, een daling van 2,3% sinds januari. China’s deelnemingen zijn licht gestegen sinds januari tot $1,24 biljoen. Daarmee behoud het zijn koppositie als grootaandeelhouder van Amerikaans staatspapier, met een lichte voorsprong op de nummer 2 – Japan – met $1,19 biljoen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 21 oktober 2015

China pompt miljarden in Britse kerncentrale

China steekt miljarden in een nieuwe kerncentrale in Groot-Brittannië. De Chinese president Xi Jinping zet naar verwachting vandaag tijdens zijn staatsbezoek in Londen zijn handtekening onder een overeenkomst met de Britten, aldus de BBC.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs