Nieuws / Artikelen met het woord

58123 artikelen gevonden. Artikel 126 tot 130
Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 7 februari 2018

Steeds meer banken werken aan uitbreiding in eurozone vanwege Brexit

Meer en meer banken die nu hun hoofdkantoor nog in het Verenigd Koninkrijk hebben, werken aan een uitbreiding van hun activiteiten in de eurozone vanwege de Brexit.

Meer dan vijftig banken hebben al gesprekken gehad met toezichthouders van de Europese Centrale Bank (ECB). Dat zei vicevoorzitter Sabine Lautenschläger van de toezichtstak van de centrale bank.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 7 februari 2018

Belegger maakt in 3 jaar van $50.000 meer dan $4 miljoen en verliest alles op 1 dag

De VelocityShares Daily Inverse VIX Short Term ETN (XIV) heeft brokken gemaakt onder beleggers. Deze ETF was ontworpen om in te spelen op de dalende volatiliteit van de aandelenmarkt en was een bijzonder populaire ETN. Echter, de forse aandelencorrectie van de laatste dagen zorgde dat deze ETN volledig implodeerde.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 7 februari 2018

Carl Icahn: ‘Op een dag zal de aandelenmarkt volledig imploderen’

De aandelenmarkt is een bijzonder gevaarlijke plaats op dit moment, zegt miljardair Carl Icahn. Er zijn ontzettend veel ETFs en indexfondsen die de markten in gevaar kunnen brengen. Icahn belegt al decennia met bijzonder veel succes op de aandelenmarkt. Maar dit heeft niets met beleggen te maken, dit is een casino op steroïden, aldus Icahn.

Bron: Express.live
Geplaatst: woensdag 7 februari 2018

Deze jobs zullen robots nooit kunnen overnemen

Steeds meer beroepen lopen het gevaar om in de toekomst door robots te worden overgenomen. Maar de automatisering kan gelukkig niet alles van menselijke werkkrachten overpakken.

We weten allemaal dat de arbeidsmarkt regelmatig verandert. Maar een onderzoek aan Oxford University heeft uitgewezen dat we binnenkort een nieuw automatiseringstijdperk ingaan. "Vast staat dat onze arbeidsmarkt er binnen 50 jaar anders uitziet, maar sommige jobs kunnen die verandering beter de baas dan andere", klinkt het in vacature.com. En dat laatste baart sommigen zorgen.

Bron: Express.live
Geplaatst: woensdag 7 februari 2018

Turkse voetbalclub verricht de allereerste transfer met bitcoin

Terwijl de miljoenen weer tussen de bankrekeningen van de grote voetbalclubs vliegen, heeft een Turkse amateurclub op z'n eigen manier voor een primeur gezorgd. Voor het eerst is een deel van een transfersom betaald met de cryptomunt bitcoin. Is dit het begin van de toekomst voor het profvoetbal?