EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 126 tot 130 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 5 september 2018

Financiële waakhond waarschuwt opnieuw voor cryptofraudeurs: "Dé hype van het jaar. Ook oplichters weten dat"

De FSMA stuurt een nieuwe waarschuwing uit voor oplichters die beleggers warm maken voor cryptomunten, zoals bitcoin. De financiële waakhond heeft 78 sites opgelijst met aanwijzingen van fraude.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 5 september 2018

Microsoft wordt in alle stilte een blockchain grootmacht

In alle stilte is Microsoft bezig om al zijn diensten te overbruggen met het gebruik van blockchain. 3 jaar geleden was Azure van Microsoft (na AWS van Amazon de belangrijkste speler in clouddiensten) het eerste cloudplatform dat blockchain integreerde. Vandaag wordt blockchain doorgetrokken naar andere diensten. Zo wordt Microsoft een van de dominante blockchainspelers.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 5 september 2018

Stevige cent: Australië slaat gouden munt met waarde van 1,5 miljoen euro

In Australië is een gouden munt geslagen met daarin zeldzame roze diamanten verwerkt. Het muntstuk heeft een waarde van 2,48 miljoen Australische dollar (omgerekend zo’n 1,5 miljoen euro).

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 5 september 2018

Geen arbeidskrachten in VS? 100 procent bullshit!

De VS komt op Labour Day opnieuw met 'hysterisch optimistisch' nieuws over de Amerikaanse arbeidsmarkt. Uit getalletjes die macro-econoom Kees de Kort heeft opgezocht, komt een heel ander beeld naar voren. Het blijkt moeilijk te zijn om arbeidskrachten te vinden. Maar de participatiegraad - de hoeveelheid mensen die kúnnen werken en dat ook daadwerkelijk doen - is in 40 jaar niet zo laag geweest. Dat je geen mensen kunt vinden voor de banen, is dus 100 procent bullshit, zegt de Kort. En dat het allemaal zó goed gaat, daar valt ook nog wel wat op af te dingen: 40 procent van de Amerikaanse huishoudens heeft moeite om de eindjes aan elkaar te knopen.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 5 september 2018

CBOE lanceert eind dit jaar futures op Ethereum

De Chicago Board Options Exchange (CBOE), een van de belangrijkste en grootste handelsbeurzen ter wereld, is bezig met de lancering van futures op Ethereum. Vorig jaar in december was de CBOE de 2e beurs die futures lanceerde op ’s werelds grootste cryptomunt Bitcoin. Eind dit jaar wil de CBOE dit overdoen met ’s werelds 2e grootste cryptomunt, Ethereum.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs