EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1251 tot 1255 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 29 november 2017

Bitcoin stopt niet bij 10.000 dollar

De recordkoers van de digitale of virtuele munt bitcoin is niet gestopt bij de grens van 10.000 dollar. Vanochtend werd de bitcoin verhandeld voor bijna 11.000 dollar, een nieuw record.

De recordkoers van de digitale of virtuele munt bitcoin is niet gestopt bij de grens van 10.000 dollar. Vanochtend werd de bitcoin verhandeld voor bijna 11.000 dollar, een nieuw record.

Midden oktober was de bitcoin nog ongeveer 5.000 dollar waard, de helft van de waarde die ze vandaag heeft bereikt. De recente stijging is nog spectaculairder in vergelijking met begin dit jaar, toen de koers nog ongeveer 1.000 dollar bedroeg, alvorens ze crashte zoals ze dat regelmatig doet.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 29 november 2017

De tikkende tijdbom

Wat een opwindende tijd. Zelden heeft de wereld zo’n goede beleggingsperiode achter de rug, als in de laatste paar jaar. Velen maken zich zorgen over de kansen, die men heeft laten liggen (‘fear of missing out’, FOMO) en zijn bereid om straks alle voorzichtigheid te laten varen. Een slecht en wellicht vals schilderij van Da Vinci werd onlangs geveild voor $ 450 miljoen. $4.00 in Bitcoins in 2010, is nu, 7 jaar later, opeens $ 11.000 waard. De tulpenbollenprijzen stegen in 3 jaar (1634 – 1637) slechts 60 maal, voordat het opeens voorbij was. De Zuidzee-Bubbel (1719 – 1721) schoot met amper 1000% omhoog, voordat die uit elkaar plofte. Bijna alle activa lijken nu peperduur (duurder dan in 1929 en in 1999-2000!), maar er zijn waarschijnlijk 1001 redenen, waarom dat nu gerechtvaardigd zou zijn.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: woensdag 29 november 2017

Bitcoin schiet door de $10.000,-

Bitcoin heeft om 29 november 2017 een nieuwe magische grens doorbroken. De eerste en grootste cryptocurrency ter wereld is inmiddels bijna $11.000,- waard. De adoptie van bitcoin gaat afgelopen maanden in een stroomversnelling. Steeds meer mensen investeren in de digitale munt, maar ook steeds meer partijen accepteren bitcoin. De vraag naar bitcoin vanuit landen waar het economisch moelijk gaat (zoals Zimbabwe en Venezuela) is enorm en zal mede hebben bijgedragen aan het bereiken van dit nieuwe record. Ook andere crypto’s bereiken nieuwe hoogtes, zoals Litcoin ($100,-) en IOTA ($1,50).

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 29 november 2017

Old Mutual Gold and Silver Fund investeert in Bitcoin!

Bitcoin is ondertussen gekend als één van de meest verhandelde cryptomunten wereldwijd. Het is echter nog steeds wachten op een echt doorbreken in de reële wereld waardoor de munt gevoelig blijft aan speculatie, wantrouwen en kritiek.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 29 november 2017

Olieprijs stijgt slechts licht ondanks mogelijke oorlog tussen Iran en Saoedi-Arabië

Het zwarte goud, namelijk olie is de afgelopen maanden opnieuw een opwaartse trend bezig. Toch is de kans klein dat de hoge prijzen uit het verleden opnieuw bereikt zullen worden, dit ondanks de stijgende spanningen tussen twee grootmachten in de regio, namelijk Iran en Saoedi-Arabië.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs