EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: bitcoinweb.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 12506 tot 12510 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 3 november 2015

Bitcoin koers passeert de 300 euro grens. Is het tij gekeerd?

Vandaag ging de Bitcoin-koers door de 300 euro grens heen, hiermee werd het tot nu toe hoogste prijs nivo bereikt van 2015. Het is waarschijnlijk toeval maar na de tegenlicht-special "Het Bitcoin evangelie" van zondagavond leek de koers een eindspurt te maken en brak deze door de 300 euro. Koersstijgingen zijn altijd lastig te voorspellen en uit te leggen. Toch kan ik het niet laten om een poging wagen om te kijken waar de recente rally vandaan komt en of de top onderhand bereikt is?

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: maandag 2 november 2015

Opmerkelijk: 'Dit Europese land ving de minste klappen sinds de financiële crisis'

Een republiek omringd met landen die de euro als valuta voeren, maar zelf stug blijven volharden in hun eigen valuta. We hebben het hier niet over de Zwitsers, maar over...

[...]

Lees verder op GoudPortal.nl
Geplaatst op: maandag 2 november 2015

BP: Oliereserves zullen tegen 2050 nog steeds pieken

De olie geraakt binnen enkele decennia op, dat is het één van de argumenten die men ons vaak probeert te doen geloven. Volgens data van BP zou er tegen 2050 echter nog steeds 20x zoveel reserves aanwezig zijn als we nodig zouden kunnen hebben.

Nog niet zo lang geleden voorspelden wetenschappers en economen een tijdperk van grote tekorten aan grondstoffen, in het bijzonder aan het zwarte goud uit het Midden-Oosten welke in één beweging mee de hoge prijs voor olie moest verklaren. De bewezen reserves zouden onvoldoende zijn om de wereldwijde groei te kunnen bijhouden en de olieprijs zou nog gemakkelijk kunnen verdubbelen in prijs.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 2 november 2015

Stephen Roach: Fed maakt fatale fout

De Fed voert de oorlog van gisteren. Waar de Amerikaanse bank focust op inflatie, kan het beter zijn pijlen richten op het voorkomen van financiële instabiliteit. Een nieuwe aanpak is hard nodig. Dat bepleit Stephen Roach, de bekende voormalige topeconoom van Morgan Stanley.

Ondanks nieuwe hints op een renteverhoging in de VS is het er tot op heden nog niet van gekomen. Gezien de lage inflatiecijfers was daar ook weinig reden voor. Met name de kerninflatie, die gezuiverd is van volatiele onderdelen, hangt vlakbij het nulpunt. Samen met de opmerkelijk lage bbp-groei in dit economische herstel trekken de doves, die een ruim monetair beleid bepleiten, tot nu toe aan het langste eind. De Amerikaanse werkloosheid zit alweer rond 5%. Dat betekent dat de Fed zometeen nog maar één mandaat over heeft: de inflatie weer naar 2% krijgen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 2 november 2015

'Chinese bevolking halveert tegen het einde van de eeuw'

China kondigde vorige week aan dat het een einde maakt aan de éénkindpolitiek die sinds 1979 in het land van kracht was. Of dat voldoende zal zijn om de demografische onheilspiramide van het land om te keren blijft maar al te zeer de vraag.

Volgens een analyse van het Oostenrijkse onderzoekscentrum IIASA zal tegen het huidige ritme de Chinese bevolking tegen het einde van de eenentwintigste eeuw met de helft zijn gekrompen in vergelijking met het jaar 2000. Er zouden dan nog 700 miljoen Chinezen overblijven, die 5% van de wereldbevolking zouden uitmaken, tegen 20% vandaag.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs