EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 12511 tot 12515 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 30 oktober 2015

Nóg een socialistisch paradijs dat compleet aan de grond zit

Venezuela, het Disneyland van het socialisme. Chavez en Maduro gelden als absolute patroonheiligen van iedereen die het hart links draagt. Maar het socialistische experiment is een complete nachtmerrie geworden.

Venezuela, het Disneyland van het socialisme. Chavez en Maduro gelden als absolute patroonheiligen van iedereen die het hart links draagt. Maar het socialistische experiment is een complete nachtmerrie geworden.

De problemen begonnen in 2014, toen het land met de op acht na grootste oliereserves ter wereld noodgedwongen olie moest gaan invoeren. In dat jaar verloor de Venezolaanse bolivar maar liefst 70% van haar waarde.

In alles heerst chronische schaarste. Smokkelaars die melkpoeder voor baby’s het land willen binnensmokkelen worden vervolgd als landverrader, saboteur van het socialisme, CIA-agent.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 30 oktober 2015

6 wijze lessen over geld die het verschil maken tussen arm en rijk

Robert Kiyosaki groeide op met 2 vaderfiguren: arme vader had geen geld en rijke vader had veel geld. De ene vader stierf met schulden, de andere vader werd een van de rijkste mensen van Hawaii. Doorheen zijn leven ervaarde Robert Kiosaki dat beide vaderfiguren op een andere manier over geld dachten. Beide werkte hard en toch was er een groot verschil.

Kiyosaki ervaarde dat arme vader niet arm was door het geld dat hij verdiende – wat genoeg was – maar door de manier waarop arme vader dacht over geld en daar dan ook naar handelde. Hij leerde 6 wijze lessen die het verschil maakten tussen arme vader en rijke vader.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 30 oktober 2015

Uw brein doet 3 gekke dingen als het over geld gaat

Veel beleggers maken beslissingen op basis van emoties. Dat is waarom een aandelenbeurs door diepe dalen en hoge toppen gaat. Wanneer we geld sparen, uitgeven of investeren doet dat iets met ons brein. Zelfs onderhandelingen over geld zorgt ervoor dat ons brein gekke dingen doet.

Kabir Sehgal zocht naar antwoorden over hoe ons brein reageert in studies die met geld te maken hebben. Hieruit concludeerde hij dat ons brein heel wat activiteiten vertoont wanneer het over geld gaat.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 30 oktober 2015

'Olieconcern Chevron schrapt 6.000 tot 7.000 banen'

Het Amerikaanse oliebedrijf Chevron gaat zes- tot zevenduizend banen schrappen.  

Het Amerikaanse oliebedrijf Chevron gaat zes- tot zevenduizend banen schrappen.  

Dat maakt het concern vrijdag bekend tijdens de presentatie van het derde kwartaal, melden verschillende media.  

De winst van Chevron daalde voor het vierde achtereenvolgende kwartaal. De dalende olieprijzen spelen bedrijven in gehele sector wereldwijd parten. De prijs van een vat Brent-olie is het afgelopen halfjaar gehalveerd. Investeringen worden uitgesteld of helemaal gestopt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 30 oktober 2015

Zondag 1 Nov - Vpro Tegenlicht: Het Bitcoin-evangelie

Geld ontvangen via je tv? In VPRO's Tegenlicht worden nieuwe ideeën en trends binnen de wereld van politiek, economie, sociologie en wetenschap onderzocht. In dat kader ontkomen ze er bijna niet aan om aandacht te gaan besteden aan Bitcoin en de Blockchain. En dat gaat ze dan ook doen, aankomende zondag 1 nov om 21:05, in de aflevering "Het Bitcoin evangelie". Leuk detail is dat je tijdens de aflevering ook nog eens 0.4 bitcoin kan winnen, dus block zondagavond maar vast in je agenda.

Hadden we het u al verteld? Bitcoin is nogal revolutionair. Zo kan je namelijk binnen een mum van tijd geld sturen en ontvangen van en naar elke plek op de wereld. Het enige wat je ervoor nodig hebt is een qrcode. Leuk onderdeel van de aflevering is dus dat Bitcoin-guru Roger Ver een zogenaamde private key zal tonen. Deze private key kan je dan weer scannen met je mobiele telefoon om daarmee toegang te krijgen tot 0.4 bitcoin. Je moet uiteraard wel snel wezen want er zitten waarschijnlijk nog een paar duizend mensen te wachten om precies hetzelfde te doen! Heb je geen idee hoe je uberhaupt een private key moet scannen om in te wisselen voor bitcoins? kijk dan deze video van The Bitcoin Report waarin Dennis Binnekade uitlegt hoe dit in zijn werk gaat.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs