Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 12516 tot 12520
Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 7 juli 2015

Marc Faber: Besmettingsgevaar Griekenland zeer groot

Het besmettingsgevaar van de Griekse schuldencrisis is erg groot, dat zegt Marc Faber in een gesprek met Bloomberg. Hij is van mening dat Griekenland er verstandig aan doet uit de Euro te stappen en de schulden niet meer terug te betalen. Dat betekent een pijnlijk aanpassingsproces voor de Griekse economie, maar ze kan dan wel weer met een schone lei beginnen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 7 juli 2015

Net nu wordt Eurosymbool gerenoveerd

Het is een ironisch beeld: net de dag na de Griekse 'neen' is het grote Eurosymbool op de gevel van de Europese centrale bank in Frankfurt ontmanteld.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 7 juli 2015

Euro schiet onder 1,10 dollar in aanloop naar EU-top Griekenland

De euro is dinsdag verder in waarde gedaald ten opzichte van de Amerikaanse dollar.

Rond 10.00 uur dook de euro onder de 1,10 Amerikaanse dollar. Om 11.00 uur werd een euro voor 1,0973 dollar verhandeld.

[...]

Bron: BNR.nl
Geplaatst: dinsdag 7 juli 2015

Column Kees de Kort | Er is maar één verpleger: Mario Draghi

Het is geen twee voor twaalf voor de Grieken. Nee, het is al twaalf uur, zegt BNR’s macro-econoom Kees de Kort. “De problemen zijn nú. We weten allemaal dat het Griekse financiële stelsel op de intensive care ligt en aan het infuus.”

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 7 juli 2015

Dít blijken miljonairs met elkaar gemeen te hebben

Na een studie onder meer dan 500 miljonairs, waaronder Andrew Carnegie, Henry Ford en Charles Schwab, ontdekte journalist en auteur Napoleon Hill dat ze allemaal beschikken over 1 specifieke kwaliteit: besluitvaardigheid.

‘Een analyse van honderden mensen die zichzelf een rijkdom hebben verworven van ver boven de miljoen dollar, onthult het feit dat iedereen van deze miljonairs dezelfde gewoonte had van om snel beslissingen te maken’, schreef Hill in zijn klassieker ‘Think and Grow Rich’.