EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 12516 tot 12520 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 21 oktober 2015

De beste jobs voor slimme mensen die niet hard willen werken

Werk kan stressvol zijn. Men zegt dat enkel de slimme mensen de alledaagse stress kunnen verwerken om succesvol te worden. Maar misschien dat intelligentie wel eens kiest voor het pad van de minste weerstand, vooral in het soort job dat slimme mensen doen.

Volgens een onderzoek nemen we gemiddeld 70 beslissingen per dag. De ene beslissing is al gemakkelijker te nemen dan de andere. Wat wel opvalt is dat succesvolle mensen gemakkelijker en betere beslissingen nemen.

Maar de echte intelligente mensen zoeken een job die goed betaalt en waar ze zo weinig mogelijk voor moeten doen. Dit zijn volgens Business Insider de ideale jobs voor intelligente, luie mensen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 21 oktober 2015

Internationale staalproductie neemt verder af

De wereldwijde staalproductie is afgelopen maand met 3,7 procent gedaald ten opzichte van een jaar eerder. Dat maakte de brancheorganisatie World Steel Association (WSA) dinsdag bekend. De totale productie van de 66 aangesloten landen kwam uit op 131 miljoen ton staal.

De staalproductie lag in september voor de zevende achtereenvolgende maand lager dan een jaar eerder. In augustus nam de productie met 3 procent af.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 20 oktober 2015

Rusland geeft hoop op hogere olieprijs op, gooit roer radicaal om

Rusland stelt in de overheidsbegroting de verwachting voor de olieprijs voor de komende drie jaar naar beneden bij tot $ 50 per vat. Tegelijkertijd verlegt het de investeringsfocus van energie naar binnenlandse landbouw en industrie. Dat blijkt uit uitlatingen van president Poetin en zijn ministers tijdens een forum van VTB Capital.

De olieprijs implodeerde vorig jaar na een enorme opmars van de Amerikaanse olieproductie door fracking. Tegelijkertijd gingen de Saoedi’s vol in de tegenaanval met prijsverlagingen om marktaandeel te houden. Zo zijn de Arabieren recent begonnen met olieleveringen aan de Baltische staten via de haven van het Poolse Gdansk. Traditioneel is dat een basis-exportmarkt van Rusland. Maar de concurrentie is moordend.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 20 oktober 2015

Miljonairs doen slechts 1 ding beter dan u

Als u van plan bent om rijk te worden, dan moet u vooral rijk worden in uw hoofd. T. Harv Eker bestudeerde immens rijke mensen en werd zelf een self-made miljonair. Volgens Eker worden miljonairs rijk omdat ze dat écht willen en zich niet tevreden stellen met minder.

De meeste mensen maken de keuze om op veilig te spelen. Ze zijn al blij met het minimum: dat ze hun rekeningen kunnen betalen. De meeste mensen hebben niet de ‘drive’ die nodig is om miljonair te worden, ze stellen zich tevreden met overleven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 20 oktober 2015

'Vergissing' van 6 miljard zegt veel over risicocontrole bij Deutsche Bank

Bij Deutsche Bank heeft enkele tijd geleden een medewerker per ongeluk een bedrag van 6 miljard dollar overgeschreven op de rekening van een verkeerde klant. De bankbediende zou tijdens de vakantieperiode van het afdelingshoofd per vergissing het geld op de rekening van een Amerikaans hedgefund hebben ingevoerd. Dat heeft het persbureau Bloomberg gemeld.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs