Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 12546 tot 12550
Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 26 juni 2015

Beslissing over Griekenland moet vallen

Tijdens het overleg van de ministers van Financiën van de eurolanden (de eurogroep) aanstaande zaterdag moeten beslissingen vallen over de aanpak van de Griekse financiële situatie.

De Duitse bondskanselier Angela Merkel zei in de nacht van donderdag op vrijdag dat het overleg "beslissend" moet zijn. Zij wilde niets zeggen over mogelijk alternatieven als een deal toch zou mislukken.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 26 juni 2015

Air France schrapt duizenden banen

Luchtvaartmaatschappij Air France, onderdeel van luchtvaartcombinatie Air France-KLM, gaat hard snijden in zijn personeelsbestand.

Air France schrapt 3000 banen onder grondpersoneel en 300 onder de piloten, aldus de krant. Daarnaast gaan er tussen de 15 en 20 vliegtuigen met 'pensioen'.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 26 juni 2015

Weer duizenden stakers voor metaal-cao

Opnieuw voeren vrijdag een paar duizend metaalwerkers actie voor een betere cao. Onder meer in de regio's Zwolle, Eindhoven en Rotterdam leggen ze het werk 24 uur neer.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: vrijdag 26 juni 2015

Bitcoin conferentie 2015: veel Blockchain, weinig Bitcoin.

Gisteren streken bankiers bitcoiners en bedrijfsleven neer in de ING te Amsterdam voor een dagje bitcoincongres. De naam was misschien enigzins misleidend omdat de dag voornamelijk gericht was op de Blockchain, u weet wel: de Blockchain, het digitale kasboek waarop bitcoin gebaseerd is. De vraag voor mij was dus: wat vinden de aanwezigen van de Blockchain en gaan ze de Bitcoin blockchain, of een variant ervan, ook daadwerkelijk gebruiken?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 26 juni 2015

“Het IMF moet Europa helpen met Griekenland”

Griekenland heeft zich geen gemakkelijke onderhandelaar bewezen in de gesprekken rondom de hervormingsmaatregelen die nodig zijn voor het land om meer financiële steun te krijgen. Het is daarom tijd dat toezichthouders en andere instanties de krachten bundelen in deze onderhandeling.

‘Je hebt kunnen zien wat voor soort woorden Griekenland heeft gebruikt gedurende de crisis om de gemoedstoestand in Europa te veranderen. Ik denk dat het in dat kader redelijk is om te zeggen dat Griekenland erg agressief is geweest’, vertelde president van het Ifo Institute for Economic Research, Hans Werner-Sinn in de media.