Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 12546 tot 12550
Bron: z24.nl
Geplaatst: maandag 6 juli 2015

6 juli: Duitse Autobahn ligt erbij als Griekse economie en 8 andere dingen die je moet weten

Terwijl de Duitsers blijven hameren op hervormingen in Griekenland, vergeten ze hun eigen infrastructuur op peil te houden. Arne Petimezas van AFS Group praat je bij vanaf de beursvloer in Amsterdam.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: maandag 6 juli 2015

Column Kees de Kort | Grieks Calimero-momentje en de chaos is compleet

Twintig officiƫle spelers die het met elkaar eens moeten worden over iets waarmee de Grieken ook nog eens uit de voeten kunnen, dat is een bijna onmogelijke uitdaging. Met een totaal ongewisse uitkomst, zegt BNR's macro-econoom Kees de Kort.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: maandag 6 juli 2015

Chinese centrale bank probeert beurscrash te stoppen

De Chinese centrale bank gaat liquiditeit in de markt brengen in een poging de beurscrash een halt toe te roepen, zo bericht de Wall Street Journal. De centrale bank gaat meer kapitaal te injecteren in de China Securities Finance Corp, een bedrijf dat brokers helpt met de financiering van aandelen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 6 juli 2015

Merkel ziet geen basis voor onderhandelingen

De Duitse bondskanselier Angela Merkel ziet vooralsnog geen basis voor onderhandelingen met Griekenland over een nieuw steunprogramma. Dat heeft een woordvoerder van Merkel gezegd in een reactie op het Griekse 'nee' van gisteren.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 6 juli 2015

Chinese staat koopt massaal woningen op

Miljoenen onverkochte woningen zorgen ervoor dat de Chinese overheid het heft in eigen handen neemt en duizenden huizen opkoopt. Diverse lokale overheden kopen duizenden lege huizen op met kortingen tussen de 10% tot 52% om ze vervolgens aan de armste huishoudens te verkopen.

Aan het einde van mei betrof de oppervlakte van het totaal aantal onverkochte woningen in China 657 km2, bijna net zo groot als heel Singapore.