EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 12546 tot 12550 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 17 november 2015

Hollande: Niet Assad, maar ISIS vormt grootste bedreiging

“Niet Assad, maar terreurbeweging ISIS vormt momenteel de grootste bedreiging”, dat zei de Franse premier Hollande maandag in een toespraak voor het parlement. Hollande verklaarde de oorlog aan ISIS en zoekt bondgenoten in de strijd tegen het terrorisme.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 17 november 2015

Beter laat dan nooit: Europa ontwaakt

Parijs staat in brand. Ruim 130 doden. Op 300 kilometer van onze deur. In het hart van Europa.

Parijs staat in brand. Ruim 130 doden. Op 300 kilometer van onze deur. In het hart van Europa.

Het verhaaltje van de vredige multicultuur kunnen we nu wel opbergen. Het handvol liberalen en socialisten dat de “diverse samenleving” nog durft verdedigen, wordt gelukkig steeds sneller als raaskallende gekken weggezet.

Europa ontwaakt, en dat zien we vooral aan de aandelenkoers van de wapenproducenten.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 17 november 2015

Jakobsen: dollar piekt binnenkort, grondstoffenbodem in zicht

Alles draait om de US dollar. Volgens Steen Jakobsen van Saxo Bank leven we nu in een ‘primitieve economie’, waarbij de richting van de dollar alle toekomstige scenario’s bepaalt. Sinds de financiële crisis steeg de totale schuldenlast in de wereld ten opzichte van het bbp met 17%-punten. Dat is $ 57 biljoen aan nieuwe schuld. Waarvan het meeste geleend in opkomende markten, inclusief China, en in dollars. De verkoopgolf in opkomende markten is in feite een grote margin call op die dollarschulden, aldus de strateeg. Door de dalende lokale valuta’s stijgt de schuld. Dat zet ook druk op de westerse economieën.

Een ander effect van de sterke dollar is lagere grondstoffenprijzen. En daardoor moeten grote exporteurs als Saudi-Arabië, Noorwegen, Mexico en Brazilië nu hun spaarpotjes aanspreken, in plaats van dat ze die vullen. De netto-impact van minder spaargeld dat wereldwijd een bestemming zoekt is hogere financieringskosten. Dat is al terug te zien in de gestegen bedrijfsobligatierendementen, met name in speculatievere hoek. Kortom: of de Fed de rente nu verhoogt in december of niet, de markt is al een tijd aan het verkrappen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 16 november 2015

Weer een paspoort van een terrorist gevonden

Afgelopen vrijdag werd in Parijs bij het lichaam van een zelfmoordterrorist een paspoort gevonden. Automatisch gaat dan iedereen ervan uit dat de dode terrorist de eigenaar is van het paspoort. En daarom denkt nu 99% van de Europese bevolking dat een Syrische vluchteling, die begin oktober via het Griekse eiland Leros Europa binnenkwam, zichzelf in Parijs opblies nadat de aanslag, die hij in het voetbalstadion wilde plegen verijdeld werd.

Veel mensen, die liever geen vluchtelingen willen opvangen in Nederland, zullen nu roepen: “Zie je wel: het zijn gevaarlijke mensen. Die willen we niet in ons dorp in ons land.”

Lees verder op Cassandraclub
Geplaatst op: maandag 16 november 2015

En wie praat nu nog over Oekraine?

Ter gelegenheid van de G20-top in het Turkse Antalya zijn de Amerikaanse president Barack Obama en de Russische president Vladimir Poetin het eens geworden over de te voeren strategie in Syrië. Er komen door de Verenigde Naties geleide onderhandelingen die moeten leiden tot een staakt-het-vuren in Syrië. Beide spraken elkaar buiten de formele vergaderingen van de G20-top.

Ter gelegenheid van de G20-top in het Turkse Antalya zijn de Amerikaanse president Barack Obama en de Russische president Vladimir Poetin het eens geworden over de te voeren strategie in Syrië. Er komen door de Verenigde Naties geleide onderhandelingen die moeten leiden tot een staakt-het-vuren in Syrië. Beide spraken elkaar buiten de formele vergaderingen van de G20-top.

‘In de nasleep van de aanslagen in Parijs is Oekraïne plots naar de achtergrond verdwenen en heeft het Westen Poetin misschien niet opnieuw in de armen gesloten, maar hem wel als een partner in het Syrische conflict omarmd.

De aanval op de Franse hoofdstad lijkt enorm krachtig vanwege de status van de stad als een van de belangrijkste steden in de wereld en een symbool van de westerse idealen, samen met de Amerikaanse Revolutie en het oude Griekenland.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs